Форум

Інформаційний ресурс

яку заяву писати, якщо дитина повертається з України в Росію

Номер повідомлення:#1

Повідомлення S.Wetochka » 11 серпня 2008, 15:01

Шановні колеги, будь ласка допоможітьКоли дитина їде на відпочинок з України в Росію і потім повертається до України - у мене така заява єА у кого є зразок що писати в заяві, коли дитина (громадянин Росії), приїхав сюди з бабусею до батька у гості (мати залишилася у Росії-вона теж громадянка Росії), а тепер вони з України повертаються додомуЯк правильно написати заяву від батька
S.Wetochka

Повідомлення: 2706
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 517 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Блондинка в законе » 11 серпня 2008, 15:18

Точно так-же, только страны поменяйте местами... Даю согласие на выезд в Украину.... обязуется повернуть ребенка.... в РФ.
Блондинка в законе

Повідомлення: 1279
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 12 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення igor » 11 серпня 2008, 15:20

Взагалито заява потрібна тільки на виїзд а на повернення додому не треба
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення S.Wetochka » 11 серпня 2008, 15:38

У мене є така заяваЯ, , даю згоду на виїзд з р. по р. до Російської Федерації з метою відпочинку та тимчасове перебування там моєї малолітньої доньки , року народження, разом з , яка забезпечить повернення моєї доньки в Україну.Крім того, дозволяю їй ужити, в випадку крайньої потреби, заходів, необхідних для здоров’я моєї дитини (госпіталізація, операція тощо).Сповіщаю, що підстав, які відповідно до ст.6 Закону України “Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України” і обмежують право на виїзд за кордон, немає.В цій заяві є забезпечення повернення дитини в Україну і вказаний срок на який їде дитинаА якщо дитина повертається до Росії, то сроку тут не може бутиМоже написати, що батько дає згоду на повернення дитини до Росії - і все?
S.Wetochka

Номер повідомлення:#5

Повідомлення ТТК. » 11 серпня 2008, 15:57

Ламур! Та це ж угода коли йде зобовязання про забезпечення.Проще. Папа дає згоду бабусі супроводжувати його малолітню чи неповнолітню дитину в державу Росія місто--------з -------2008 року з прибуттям [qoute] [qoute]-------------до його матері ---ПІБ, яка мешкає спільно з дитиною за адресою----------
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення ксена » 11 серпня 2008, 16:00

Я нещодавно писала таку заяву. Вказала, що батьки дають згоду на перетинання кордону України та Росії та в[qoute]їзд на територію Російської федерації їх малолітнього сина у супроводі бабусі. Строк не вказувала.
ксена

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Iren » 11 серпня 2008, 16:14

У мене була ситуація: дитину в Росію привезла мама, а назад везла бабця і батьки про всяк випадок хотіли заяву. Писала наступне:Ми, ______________, повідомляємо про свою згоду на супровід при перетинанні державного кордону Росія-Україна нашою неповнолітньою донькою ___________, 21 липня 1993 року народження, що проживає в місті __________ по вулиці _________________, будинок ___, квартира __, її бабусею ____________, що проживає в Росії, місто Москва, вулиця _________, будинок _____, квартира __, яка забезпечить повернення нашої доньки в Україну.
Iren

Повідомлення: 673
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення igor » 11 серпня 2008, 16:37

З приводу строку перебування як бути з постановою КМУ?2-3. Виїзд за межі України громадян, які не досягли16-річного віку, у супроводі осіб, які уповноважені обома батьками, здійснюється за нотаріально посвідченою згодою обох батьків із зазначенням держави прямування та відповідного часового проміжку перебування у цій державі.[qoute].
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення S.Wetochka » 11 серпня 2008, 16:44

ТТК, якщо б я від бабусі брала таку заяву, що вона зобов,язується повернути дитину,то тоді б це була угода, а в моєму випадку заяву пише батько дитини і в заяві не вказано слово [qoute]зобов,язуюсь[qoute], а повідомляється, що бабуся забезпечить повернення.......З повагою
S.Wetochka

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Оленка Справедлива » 11 серпня 2008, 16:48

В мене був такий варіантМи, батьки, ___________ Олександр Сергійович та __________ Ольга Сергіївна, даємо згоду на супровід на території України, а також при поверненні до Російської Федерації нашої малолітньої дочки – _________ Олександри Олександрівни, громадянки Російської Федерації, __.__.20__ року народження, ________ Наталією М_______, __.__.19__ року народження у період з 01 травня 2008 року по 01 вересня 2008 року, яка несе повну відповідальність за життя і здоров’я дитини, своєчасне повернення до Російської Федерації та приймає всі необхідні рішення стосовно дитини.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Nataли » 18 серпня 2008, 17:02

что-то я потерялась ... а в чем был вопрос -то?ну напишите туда и обратно,..
Nataли

Повідомлення: 161
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 35 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів