Форум

Інформаційний ресурс

Макет. Поновлення теми від 10.02.2007

Номер повідомлення:#1

Повідомлення V » 13 лютого 2007, 18:02

"макетАвтор Повідомлення кораНовічокПовідомлень: 1710.02.2007, 11:33 Вже цілий тиждень не можемо прийти з ПриватБанком до єдиного знаменника стосовно умов іпотечного договору. Вони (юристи банку) придумали якийсь макет, від якого не мають наміру відступатись І, як висловлюються,-""Макет коректировке не подлежит."" І стверджують, що вся Україна (нотаріуси) вже працюють по цьому макету і ніяких проблем ні в кого не було. Ніби то не погоджуюсь посвідчувати тільки я. Скажіть, шановні, хто читав цей ""макет"" і як ви оцінюєте зміст. Цитата: ""звернення стягнення на предмет іпотеки настає в разі ... порушення судом справи про визнання іпотекодавця недієздатним чи обмежено дієздатним,а також порушення стосовно нього кримінальної справи... якщо іпотекодавець в розшуці 180 днів... і т.д."" А якщо суд винесе рішення, що іпотекодавець все ж дієздатний або кримінальна справа буде закрита чи визнають іпотекодавця невинним, а в нього то вже й жити ніде і він з іпотекодавця автоматично перетворюється на бомжа? MarinaСпеціалістПовідомлень: 21410.02.2007, 11:42 Знаю про такі вимоги банків. Нам, наприклад, дозволяють трішки корегувати договір, але багато випадків є коли банки не дозволяють і коми покласти. Думаю, що Ви можете керуватися ст. 627 ЦКУ ""Свобода договору"", і піти банкові на зустріч, головне, щоб такий договір не порушував межі закону, принципи розумності і т.д.. В кінці кінців, не посвідчете Ви цей договір, вони підуть до іншого нотаріуса, якій 100% його посвідчить. Удачі. Від себе. Банки вже на голову сідають. В кінці-кінців, передайте на деякий час свою печатку банку, звичайно за добру плату, та декілька бланків. І так посвідчать свою вакханалію, а грошики тю-тю. Як сказано, удачі. Це коли духовки в Тюмені не прийдеться клепати. Про себе думаю, такі вимоги антиконституційні щодо права власності особи. Пряма дорога до суду, скарг та прокльонів. Якщо сталася реальна ситуація і неможливо в подальшому проплачувати заборгованість, завжди знайдуться нові майнові поручителі. Хіба це не безчинство відбирати власність без суду і права на захист при найменшій дрібній нагоді, навіть не повідомляючи про це Іпотекодавця, який ініціативи при передачі в іпотеку свого майна не проявляв, при цьому привласнити все попередньо сплачене. Обмежена дієздатність на то вона і обмежена, що може знятися за п’ять хвилин. І порушення кримінальної справи не вирок з конфіскацією. І взагалі, до чого вникати в цю нісенітницю. Ви посвідчуєте договір, якого не існує. Прокуратури на них нема та доброго господаря. Згадаймо, що нотаріус виконує свої функції від імені держави, тим самим держава як би присутня при проведенні дії, надаючи документу особливий статус – статус безспірності. "
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів