Номер повідомлення:#64
ksilex
» 18 вересня 2008, 20:09
і ще. якщо вже таке було безглузде питання, то для чого тоді було таким досвідченим нотаріусам брати участь в цій темі, що, окрім цієї неможливо спілкуватись?!До речі, якщо вже на те пішло, то я вам ось що скажу, ідентифікаційни номер, це інститут, який був введений для виконання окремих завдань, пов'язаних із сплатою податків, і якщо в цьому зразку довершеного юр.мислення (я про Інструкцію про вичнення н.д.) вимагається щоб він був зазначений у всіх договорах, то ніхто тут не винен!!!! sonne очевидно подумала що ідентифікаціний номер це ж для платника податків, а малолітня дитина скажем прямо не дуже часто сплачує податки....ги-ги. А тоді навіщо їй цей номер Малолітня дитина це ж здається до 14 років, а в цьому віці ні працювати за трудовим договором не дозволяється,і підприєм.діяльністю займатись, тобто не так вже і часто приходиться платити податки.....а тому у sonne, очевидно і виникло це питання. І хоча це моє рефлексивне мислення є дуже загальним і я далекий від думки що вона міркувала саме так, але якщо щось в цьому напрямку, но не так вже і позбавлене воно здорового глузду. ну а інструкцію звімсно читати треба, але якщо вона нотаріус п- початківець, то дійсно на як було справедливо зазначено вище, на початку кар'єри і руки тремтять коли вчиняєш перші нот.дії і так далі, це вже потім воно все стає на свої місця......да, тяжко в нашому суспільстві, ось я зайняв іншу позиції, протилежну від вашої, а ви вже всі мене тут ледве не заклювали, і за що питається!З повагою!