Хто як робить? До мене прийшли клієнти завірити справжність підпису на банківських картках 5 чоловік. Я зробила посвідчувальний напис на окремому аркуші і підшила до картки, скріпила підписом і печаткою. Банк таке приймати не хоче.
и не примет пишу мелким почерком , пусть разбираются сами можно еще разбить на группы ,т.е.3чел. - одни карточки,2 чел. - другие карточки - всего 4 карточки
Дуже багато робила на окремому листочку і приклеювала на карточку і НІКОЛИ не було с банком проблемА яка різниця банку: від руки написано чи наклеєно (якийсь тупий банк)Головне, що є підпис і печатка нотаріуса
Наталия А! А у мене банк не прийняв скорочену напис: справжність підпису директора, який зроблено у моїй... І я нещасна пишу: справжність підпису голови правління ВАТ [qoute]Дрин дрин дрина - дуже довга назва[qoute] Якогогось Там когось, заступника голови правління ЩеТакогоСамогоДовгого і головного бухгалтера -ЗновуДовгеПрізвище. Пишу і злорадствую - хай хто попробує прочитать. Або ж друкую, як кажуть колеги...
Екатерина! Я знаю, що правильно, але коли дивишся на дві малюсенькі строчечки і знаєш, що туди треба вмістити стільки багато слів, починаєш займатися творчою діяльністю по скороченню назв, імен і всього іншого :-)! Взагалі я карточки сприймаю з позиції - щоб служба медом не казалась. От не люблю і все...
Я никак не могу понять, что мы нарушаем, если на листике делаем удостоверительную надпись по форме и приклееваем этот листик на карточку, при этом подпись и печать ставим так, чтобы было и на листе и на самой карточке 9что еще банку надо, где здесь он видит нарушение?)Мне наоборот нравится такой вариант, т.к. в удостоверительной все прописывается четко без всякий сокращений