Форум

Інформаційний ресурс

К вопросу о доверен-х СПД

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Армани » 02 березня 2007, 12:36

мы оставляем, чтоб было видно с чего взялось Я, ......., фізична особа-підприємець........
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27540
Дякував (ла): 19633 раз.
Подякували: 14073 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення lenna » 02 березня 2007, 13:23

а я не оставляю, я делаю отметку на доверенности о том что мною оглянуто та повернено....., я делаю по аналогии с ЮЛ, мы ж не оставляем прои удостоверении доверенностей от них, копии уставов, свидетельств
lenna

Номер повідомлення:#4

Повідомлення igor » 05 березня 2007, 13:50

"Ще раз повторюсь У відповідності до Статті 42 ГК України Підприємництво - це ""самостійна"", ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб'єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку.Саме самостійна, так як можливо передати право на здійснення господарської діяльністі іншій особі?Я вважаю що довіреність повинна бути від фізичної особи, я якщо цій фізічній особі дуже хочеться щоб в довіреності було вказано що він СПД то повністю згоден з lenna, службова відмітка."
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення СКІФ » 05 березня 2007, 18:26

Посвідчую як від приватного підприємця, роблю службову відмітку або додаю фотокопію свідоцтва СПД, але тільки на представництво , а не на ведення від його імені підприємницької діяльності
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів