Форум

Інформаційний ресурс

що за заява відповідно ст.151 ЗКУ?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Ricci » 25 листопада 2008, 20:34

не могу разобраться, подскажите: клиент купил часть имущ комплекса, который расположен на зем участке, находящийся в аренде, обратился в земресурсы о взятии в аренду той части зем участка, на котором расположена его часть имущ комплекса (точнее отдельные сооружения), обратился в земресурсы, а они требуют нотариально заверенное заявление согласно ст. 151 ЗКУ, а формы не дали, говорят новшество...читаю изменения к ЗКУ и не могу понять, какое именно заявление ждут от меня земресурсы...? как я поняла должна быть тип форма, разработанная КМУ, Но это заявление касается вилучення або викупу, а какой в даном случае выкуп...? не кидайте помидорами, подскажите?
Ricci

Повідомлення: 337
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Dali » 25 листопада 2008, 22:00

В нас також вимагають заяву про згоду на вилучення із їх користування такої-то площі зем. ділянки, в зв'язку з продажею н/майна, яке знаходиться на цій з/д. Я дуваю, що це для виключення в подальшому спору.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Ricci » 25 листопада 2008, 22:49

а якщо в моїй ситуації Користувач юр особа?! С/п засвідчую кого? представника? тоді які повноваження я в нього можу перевірити??? який орган у ВАТ має право приймати таке рішення - вилучення з/д?(((((
Ricci

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Dali » 26 листопада 2008, 00:50

В моєму випадку було ВАТ, було рішення спостережної ради про продаж, згода на вилучення зем. діл. Договір посвідчувала я, на заяві засвідчувала справжність підпису голови правління.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Dali » 26 листопада 2008, 01:01

Майте на увазі, що земля в користуванні, в принципі це не майно, і не відчуження. Один договір я їм відмовила посвідчувати. Вони продали з ВАТ на інше своє підприємство будівлю, землю не переоформили, а потім продавали цю будівлю і просили в договорі записати про перехід до покупця такої-то частини зем. діл. Яїм відмовила на тій підставі, що користувач землі попередній відчужувач, ви не можете рішати за нього. Хоча фактично власники ВАТ і продавця тодні і ті ж. Не дивлячись на те, що вони мої постійні клієнти і навіть перерахували мені плату, пішли до нашого метра, яка робить все. Зараз справа в суді. Один з хазяїв рішив, що мало грошей за такий кусок землі, і доказував в суді, що не було дозволу спостережної ради, а голова правління може підписувати сам договора тільки до певної суми. Покупці ж наполягали, що вони землю не купляли
Dali

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ricci » 26 листопада 2008, 15:14

О.Я. спасибо!я вообще не понимаю таких метров, которые делают все((( полчаса назад выслушала [qoute]приятности[qoute] по поводу того, что имею свое [qoute]мнение[qoute], что должно быть указано в договоре...неприятно...а вот ведь действительно пойдут за угол и им удостоверят(((
Ricci

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів