Форум

Інформаційний ресурс

Напис нотаріуса

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Клер. » 30 листопада 2008, 04:05

Можна без використання бланку, посвідчувальний за ф. № 56.крім того: ст.34 ЗУ [qoute]Про внесення змін...[qoute]: [qoute]Тексти договорів, заповітів, довіреностей, свідоцтв, актів про морські протести та протести векселів, перекладів у разі засвідчення нотаріусом вірності перекладу документа з однієї мови на іншу, заяв, на яких нотаріусом засвідчується справжність підпису, [B]за винятком тих примірників, що залишаються у справах нотаріуса[/B], а також дублікатів нотаріальних документів, викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів....[qoute].
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення sello » 30 листопада 2008, 13:18

В окремих випадках можна (наприклад заява про те що удова/удівець).Посвідчувальний за ф.№ 56 у такому випадку не може застосовуватися.Не вважається за нотаріальну дію.В реєстрі не реєструється.
sello

Повідомлення: 14292
Дякував (ла): 27447 раз.
Подякували: 33498 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Сана » 30 листопада 2008, 16:55

Боцман! Видимо, Urcona Вас не поняла, поскольку пока все еще оформляет это служебной отметкой...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення sello » 30 листопада 2008, 19:16

urcona, в Вашому повідомленні №1 Ви не зазначили саме про яку заяву йдеться мова. А це дуже важливо. Особливо в сенсі пункту 45 Інструкції. Звертаю увагу, що [qoute]факт удова/удівець[qoute] - [B]не напис[/B] - не фіксувався і не фіксується службовою відміткою на примірнику нотаріуса а ні по Інструкції 1994 року (пункт 36) а ні по Інструкції 2004 року (пункт 45 абзац 3). Завжди була заява. Взагалі то пункт 45 нашої Інструкції, як на мене, не такий вже і [qoute]простий[qoute]. Службові відмітки робляться в інших випадках. Прийміть до уваги також повідомлення Сани.Заяви про сплату будь-якого податку ніколи на моє ім[qoute]я від громадян не надходили. Тому не розумію про що мова.Також нічого не можу сказати про те, що саме Ви бачили у державного нотаріуса. Стосовно дублікату, можу сказати лише те, що, беручи до уваги пункт 29 Інструкції, де мова йде [qoute]просто[qoute] про заяву, а не [qoute]нотаріально оформлену[qoute], завжди відбирав від громадян заяву у простій письмовій формі і засвідчувальний ф.56 ніколи не застосовував до неї. Інша річ, що у когось склалася практика такі заяви оформляти [qoute]нотаріально[qoute] на бланку - тоді форма 56 - обов[qoute]язково при засвідченні справжості підпису!
sello

Повідомлення: 14292
Дякував (ла): 27447 раз.
Подякували: 33498 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]