Номер повідомлення:#20
Юр.КО
» 12 грудня 2008, 15:43
Взірець № 1.Відповідній установі іноземної держави(всім кого це стосується)Гр. МОДЬ Руслани Миколаївни, ідентифікаційний номер 3080502742, яка перебуває на реєстраційному обліку за адресою: м. _____________, вул. __________, буд.__, кв.__З А Я В А Я, МОДЬ Руслана Миколаївна, народилася 23 червня 1965 року в селі О____ З__________ району _____________ області, ідентифікаційний номер 3080502742, перебуваю на реєстраційному обліку за адресою: м. __________, вул. К__, буд.76, кв.55, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, попередньо ознайомлена з вимогами чинного законодавства, без будь-якого примушення, як фізичного так і морального, діючи добровільно, повідомляю, що я ніколи не перебувала у зареєстрованому шлюбі, про що в присутності приватного нотаріуса ___________ міського нотаріального округу Віденко А.А. мною зроблено власноручно підпис.Про відповідальність про переховування перешкод до реєстрації шлюбу мене, МОДЬ Руслану Миколаївну, попереджено відповідно до чинного законодавства України.«01» лютого 2008 року.Підпис: МОДЬ Руслана Миколаївна /ПІДПИС Посвідчувальний напис ФОРМА № 9901 лютого 2008 року, місто ________, _________ область, Україна.Я, приватного нотаріуса _______________ міського нотаріального округу Віденко Антоніна Андріївна, засвідчую справжність підпису МОДЬ Руслани Миколаївни, що проживає за адресою: м. ________, вул. Колійова, буд.76, кв.55, яка особисто з‘явилася до мене, відома мені як особа, зазначена в цьому документі, підписала його у моїй присутності і належним чином підтвердила оформлення цього документа. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто державного мита: 0, 34 грн.ГЕРБОВА ПЕЧАТКА Приватний нотаріус ПІДПИС А.А.ВіденкоВзірець № 2.Відповідній установі іноземної держави(всім кого це стосується)Гр. МОДЬ Руслани Миколаївни, ідентифікаційний номер 3080502742, яка перебуває на реєстраційному обліку за адресою: м. ________, вул. ________, буд.76, кв.55З А Я В А Я, МОДЬ Руслана Миколаївна, народилася 23 червня 1965 року в селі О_________ _________ району __________ області, ідентифікаційний номер 3080502742, перебуваю на реєстраційному обліку за адресою: м. _______, вул. ____, буд.76, кв.55, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, попередньо ознайомлена з вимогами чинного законодавства, без будь-якого примушення, як фізичного так і морального, діючи добровільно, повідомляю, що я раніше перебувала у зареєстрованому шлюбі, проте на даний час шлюбу припинений, про що в присутності приватного нотаріуса ____________ міського нотаріального округу Віденко А.А. мною зроблено власноручно підпис.Про відповідальність про переховування перешкод до реєстрації шлюбу мене, МОДЬ Руслану Миколаївну, попереджено відповідно до чинного законодавства України.«01» лютого 2008 року.Підпис: МОДЬ Руслана Миколаївна /ПІДПИС Посвідчувальний напис ФОРМА № 9901 лютого 2008 року, місто _________, _________ область, Україна.Я, приватного нотаріуса __________ міського нотаріального округу Віденко Антоніна Андріївна, засвідчую справжність підпису МОДЬ Руслани Миколаївни, що проживає за адресою: м.______, вул. ________, буд.76, кв.55, яка особисто з‘явилася до мене, відома мені як особа, зазначена в цьому документі, підписала його у моїй присутності і належним чином підтвердила оформлення цього документа. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто державного мита: 0, 34 грн.ГЕРБОВА ПЕЧАТКА Приватний нотаріус ПІДПИС А.А.Віденко