Номер повідомлення:#1
Ані Ло
» 16 грудня 2008, 19:45
Звернулася до мене моя колега. Каже, що заяви такого змісту вимагає київська фірма, яка орендує в нашому регіоні земельні ділянки товарного сільськогосподарського виробництва. Я так розумію, що таку заяву вони хочуть від КОЖНОГО орендодавця ( а їх близько 100 чоловік), криза і відсутність роботи колезі до лампочки - вона державний. :-)))).Я ніби ніяких порочащих честь і гідність ознак не вбачаю, єдине, що мене /[qoute]смущает/[qoute] - остання фраза. Навіщо їм такі заяви - не знаю. Ваші думки ... За місцем вимоги Гр.__________________________________ Паспорт МС__________________________ Ідентифікаційний номер________________ Місце реєстрації_______________________ ЗАЯВА Я,_____________________, цим підтверджую, що діючи добровільно і перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, попередньо ознайомлений з приписами цивільного та земельного законодавства, що регулюють земельні правовідносини, повідомляю, що «_____» _____________ 200_ року я уклав договір №____ оренди землі, в якому я ____________________________ виступаю орендодавцем, а товариство з обмеженою відповідальністю____________ виступає орендарем. Згідно зазначеного договору «___ оренди від ___ __________ 200__ року орендодавцем була передана у платне користування земельна ділянка загальною площею ___ (___________) гектарів, кадастровий номер якої ___________________ строком на ___(_________) років. Розмір орендної плати згідно договору в рік становить ____ (________) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка становить ___ (________________) гривень в день підписання договору. Всі інші умови договору №___ оренди від «____» ___________ 200__ року повністю підтримую. _____ ____________________ дві тисячі восьмого року Підпис ___________________________________________________________