Форум

Інформаційний ресурс

проверяем бланки...?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення nots » 30 березня 2007, 23:55

Подскажите, друзья, проверям ли мы бланки документов, копии с которых заверяем? Куда писать в данном случае идентификатор? В реестр или на оригинале документа?
nots

Номер повідомлення:#2

Повідомлення nots » 30 березня 2007, 23:55

И почем вообще копии? Я так понимаю, что если проверяем, то ндо брать дороже?
nots

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Берн » 31 березня 2007, 13:19

22-1. Нотаріус перевіряє справжність кожного аркуша документа, який викладений на спеціальних бланках нотаріальних документів та подається для вчинення нотаріальних дій, ... На примірнику документа або його копії, що залишається у справах державної нотаріальної контори чи в приватного нотаріуса, робиться відмітка про перевірку справжності спеціального бланка нотаріального документа за данимиЄдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів з обов'язковим зазначенням часу, дати та ідентифікаційного номера перевірки. { Інструкцію доповнено пунктом 22-1 згідно з Наказом Міністерства юстиції N 110/5 ( z1377-06 ) від 28.12.2006 }А ось куди писати ідентифікатор? Коли посвідчуємо копію в нас -то нічого не залишається. Буду писати в реєстр.
Берн

Номер повідомлення:#4

Повідомлення andy » 31 березня 2007, 13:55

"Саме цікаве те, що писати ми повинні ідентифікаційний номер, дату та ЧАС перевірки. А ось розробники реєстру ""постаралися"" так, що часу як раз у реєстрі бланків і не знайдеш. Щоб дізнатись час потрібно після кожної перевірки бланку зайти у ""Звіти"", зробити звіт за поточний день, де і буде видно час перевірки. Повний маразм."
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Берн » 31 березня 2007, 14:24

А я пишу той час який в уголку монітора комп'ютера, думаю це не страшно :-))))). А то кожен раз, ще в звіти заходь.
Берн

Номер повідомлення:#9

Повідомлення тая » 31 березня 2007, 15:33

кОЛЛЕГИ ПОДСКАЖИТЕ,А КАК ПРОВЕРЯТЬ СВОЙ БЛАНК,КОТОРЫЙ ИСПОЛЬЗУЕТСЯ ДЛЯ ЗАЯВЛЕНИЯ,ВЕДЬ У НАС ВТОРОЙ ЭКЗЕМПЛЯР НЕ ОСТАЁТСЯ,КУДА ПИСАТЬ ИДЕНТИФИКАЦИОННЫЙ НОМЕР ПРОВЕРКИ.
тая

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Вирэн » 31 березня 2007, 18:01

У меня доверенность в порядке передоверия уже вызывает истерику.... а если еще и время искать в их несовершенной программе.... Нам Новопассит за вредность выдавать уже нужно!!!
Вирэн

Повідомлення: 226
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 61 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Во как... » 31 березня 2007, 18:50

"Ось які відповіді дає УНП28.03.2007 | Надiйшло вiд: МарінаЗапитання: Згідно нових змін завтра ми, нотаріуси, маємо перевіряти всі бланки, на яких будуть надані нам документи. Питання, які хвилюють всю нотаріальну спільноту: 1) чи потрібно буде перевіряти бланк документа, якщо особа звернулася до нотаріуса за посвідченням копії цього документа, і якщо потрібно, то де записувати данні про перевірку бланка? 2) якщо до нотаріуса неодноразово звертаєть Банк, представник якого діє по довіреності, чи маю я кожного разу перевіряти бланк цієї довіреності, чи достатньо буде перевірити перший раз, а решта разів зсилатися на першу перевірку? Просимо надіслити відповідь до завтра, щоб з ранку ми вже знали, як працювати. Дякуємо.Ми відповідаємо: У пункті 22-1 (зміни, які внесені до Інструкції наказом Мін""юсту України № 110/5 від 28.12.2006 року) обумовлено: ""Нотаріус перевіряє справжність кожного аркуша документа, який викладений на спеціальних бланках нотаріальних документів та подається для вчинення нотаріальних дій, за допомогою Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів у порядку, передбаченому Положенням про порядок постачання, зберігання, обліку та звітності витрачання спеціальних бланків нотаріальних документів. На примірнику документа або його копії, що залишається у справах державної нотаріальної контори чи в приватного нотаріуса, робиться відмітка про перевірку справжності спеціального бланка нотаріального документа за даними Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів з обов""язковим зазначенням часу, дати та ідентифікаційного номера перевірки"". Отже, якщо представник банку буде до Вас приходити тричі на день, ця перевірка обов""язкова. Раджу вивчити зазначені вище зміни до Інструкції та Положення. Відповідь надана Шапченко Марією Іванівною, членом комісії з аналізу, методології та прогнозування нотаріальної практики Української нотаріальної палати, завідувачкою шістнадцятої Київської державної нотаріальної контори. "
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення igor » 02 квітня 2007, 12:29

"Дуже ""змістовна"" відповідь"
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення тая » 02 квітня 2007, 15:16

Кошмар и это ответ,изменение в инструкции я и сама знаю,как их применять!
тая

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Берн » 02 квітня 2007, 15:38

"А якби шановна Шапченко Марія Іванівна, написала що така перевірка не обов'язкова, можна посилатися на попередню перевірку бланка, але ж ця відповідь не носить нормативного характеру, коли прийде перевірка, ви ж не будете посилатись на віртуальну відповідь УНП. Потрібно, офіційний лист з підписом і печаткою. У нас ""Без бумажки ти - ..."" ну всі знають хто."
Берн

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Nonna » 02 квітня 2007, 16:36

" давайте вернемся к вопросу nots Я поняла его вопрос так- приходит клиент удостоверить копию доверенности ,например для МРЭВ , копия у нас не остается , зачем же проверять бланк?Бланк мы проверяем когда документ или копия документа остается у нас Там же чтко написано "" на примірнику документа або його копії ,що залишається у справах..."" Или мы уже сами для себя решили завести еще наряд - копий ."
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Летучая Мыша » 03 квітня 2007, 11:14

Зачем нам лишняя макулатура? Я в рестре пишу что бланк проверено, дата, № проверки, время, и всё! кому потом захочеться посмотреть на документ(оригинал) пусть вызывают клиента. Я нигда не нашла что копию с копии мы должны оставить себе.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10655
Дякував (ла): 9974 раз.
Подякували: 9859 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів