Форум

Інформаційний ресурс

МАЮ ПРОБЛЕМУ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення КАРТОШКА » 12 лютого 2009, 19:02

Міняю місце розташування нотаріальної контори, зробила невеликий ремонт :Поставила гіпсокартонну перегородку, перекрасила стіни. Як повідомили мене робочі - приходили якісь особи і цікавились на підставі чого вони виконують ремонтні роботи, чиє якийсь договір.... Неможу зрозуміти хто це, від коли це такі порядки, чим вони керуюся, адже це могли б бути просто мої знайомі, яких я запросила мені допомогти. Підкажіть які Ваші думки з цього приводу, хто це може бути, чого вини хочуть, як діяти ,якщо завтра знову прийдуть. Приміщення не моє ( перероблена квартира під офіс, я після ремонту тільки збираюсь туди переїхати.
КАРТОШКА

Номер повідомлення:#2

Повідомлення S.Wetochka » 12 лютого 2009, 19:26

це мабудь [qoute]дуже добрі сусіди[qoute]якщо не прибирали основні стіни, то нічого старшногови маєте право робити у себе в квартирі ремонт, а якщо з перепланіровкою, то треба отримати дозвіл
S.Wetochka

Повідомлення: 2706
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 517 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення *Женская Логика* » 12 лютого 2009, 19:29

а хто це зайде в приватну власність без рішення суду і буде там шось описувати? Це я так думаю ЖЕК.... майстер ЖЕКу..... намагались зайти до мене....спитала...рішення суду є, шоб шось у мене описувати...акти складати і тд?....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення N-22 » 12 лютого 2009, 19:29

афіна, так всі перевіряючі - до власника, а у Вас з ним договір на оренду повинен бути, його згода не перепланування. Дозвіл на всі роботи має отримати власник приміщення. Це мабуть по скаргам сусідів, або якщо є окремий вихід, то райадміністрація може бути.
N-22

Повідомлення: 1572
Дякував (ла): 170 раз.
Подякували: 98 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Весна :) » 12 лютого 2009, 19:33

всякі там різні органи ходять і ніхто дозволу не питає, у мене ті козли зайшли під одним приводом, ніби спитати щось а потім я вже по факту побачила, що це була спецально створена комісія яка перевіряла використання квартири, і як наслідок написали, що квартира використовується не за призначенням...... Я коли це побачила, то очі мало не вискочили, яка комісія де, що дивилась, що перевіряла... зате маю два акти, ні вже навіть три, різних комісій про які я не чула не слухом не духом... архітектура, жек+дільничий, Держбудінспекція... от такий я сліпий нотарь, що у себе не помітила комісію... прям двір прохідний...:( Вони ж гади пишуть, що хочуть... не країна а бардак..
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення *Женская Логика* » 12 лютого 2009, 19:44

Весна, на підставі чого вони перебували в приватній власності щей описували її? порушення конституції.......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Клер. » 12 лютого 2009, 19:46

Ухожу в монастырь!, Конституція - це для нас документ. Для них документ - розпорядження начальника.
Клер.

Повідомлення: 1381
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Варя » 12 лютого 2009, 19:59

у знайомих в м.Києві [qoute]шабашники[qoute] робили ремонт. Через декілька днів завітали якісь чоловіки і запитали по яким розцінкам вони роблять певні види робіт, домовилися... а потом ці чоловіки виявилися податківцями.. не пощастило [qoute]шабашникам[qoute].
Варя

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Весна :) » 12 лютого 2009, 20:23

а у мене був прикол:) теж робила на офісі перепланування... були робочі, зовнішній вхід, дверей не було, ... приходжу а мої робочі кажуть були газовики опломбували газ(лічильника не було). Ну я їх насварила, а потім думаю, от і добре, що опломбували, не буде йти нарахування. Ну і все... тут закінчили ремонт... думаю піду в газове нехай знімуть пломубу(пломба нова з номером).. а там кажуть у вас нічого не опломбовано, у нас ніде відміток не має... приїхала комісія... галасу було... купа, штрафанули мене за те що на 30см. трубу здвинула, зняли пломби .. і нарахували платежі за попередній період. Я в шоке була, кажу за ким пломби рахуються, а вони ту людину звільнили. І взагалі, хто б що казав, а на мою думку крім нас нотаріусів, всі інші організації ... це просто жах, всі без виключення... роблять одне..посилають, напрягають, доять, отморажуються...
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Angelique » 13 лютого 2009, 01:22

ВСЕХ в САД!
Angelique

Повідомлення: 556
Дякував (ла): 203 раз.
Подякували: 58 раз.

Повернутись в Загальний Форум