Номер повідомлення:#32
Олл
» 27 квітня 2007, 11:57
"Шановний пересічний нотар!Відповідаю. Я часом не з ""любих друзів"", але Президента підтримував, і більше того, на сьогодні вважаю його дії вірними.Я не говорив про перевод жилого фонду в нежилий, а показав механізм, з чого потрібно починати облаштування квартири, в якій Ві збираєтеся працювати. Перетворити шкоду на користь є мистецтвом можливого, а хлюпати носом та жаліти себе вголос, то не для мене. Спробуйте подивитися на наказ по робочому місцю з іншого боку. Він не забороняє розміщувати робоче місце в квартирі, а вимагає, щоб при цьому був до квартири окремий вхід. Коли я вирішував цю проблему, такої НОРМИ ПРАВА не існувало. У Вас на сьогодні є можливість її використовувати. Стосовно звернення одного юриста (нотаріуса) до іншого юриста (адвоката) за захистом, то власна справа такого юриста. Я вже висловлювався на форумі стосовно життєво кредо нотаріуса. Він завжди ОДИН В ПОЛІ ВОЇН. І якщо він не спроможний належним чином захистити себе, на що розраховувати іншім? Будьте мужніми, наполегливими та переконаними у досягненні поставленої мети. Не здавайтеся. Як колега колезі щиро, від серця бажаю сили збороти життєві перешкоди та успіхів в Ваших справах."