Номер повідомлення:#4
S-phone.
» 16 червня 2009, 19:21
Форма N 52Посвідчувальний напис про засвідчення справжності підпису неповнолітньої дитини (з 14 до 18 років), яка діє за згодою батьків (усиновителя, піклувальника) [qoute]___[qoute] ____________ ____ року я, ______________________________________________________, (прізвище та ініціали) нотаріус _____________________________________________________________________________, (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) засвідчую справжність підпису __________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові __________________________________, який (яка) діє за згодою _____________________________ дата і рік народження) (батьків, усиновителя,______________________________________________________, який зроблено у моїй присутності. піклувальника, прізвище, ім'я, по батькові) Особу гр. __________________________________________________________________, який (яка) (прізвище та ініціали) підписав(ла) документ, і _______________________________________________________________ (прізвище та ініціали батьків, усиновителя, піклувальника) встановлено, повноваження останніх(нього) перевірено.