Форум

Інформаційний ресурс

плата за тепло

Номер повідомлення:#1

Повідомлення viktor_lug » 22 травня 2007, 16:47

"Від ""Теплокомуненерго"" надійшов припис, щоб я уклав з ними угоду (звичайно за більшими тарифами). Я - нотаріус, працюю в офісі, який знаходиться в багатоквартирному житловому будинку.Підкажіть, як мені бути, на які нормативні документи посилатися?Буду дуже вдячний за пораду."
viktor_lug

Повідомлення: 134
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 15 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Nonna » 22 травня 2007, 16:55

Знайдіть по пошуковій системі на Форумі а ще на головній сторінці сайту.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення igor » 22 травня 2007, 17:03

У вас виведена квартира з житлового фонду?
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення myr » 22 травня 2007, 19:22

я організувала своє робоче місце у належній мені квартирі, де і проживаю. Так скоро інвалідів, які працюют на дому, будут заставляти переукладати договори як підприємців.
myr

Повідомлення: 873
Дякував (ла): 656 раз.
Подякували: 154 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Iren » 23 травня 2007, 01:39

ТАРИФИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ДЛЯ НОТАРІУСА1У журналі «Мала енциклопедія нотаріуса» № 6 за 2004 рік уже публікувався лист НКРЕ № 02-33-13/1144 від 19.03.2004 року, у якому НКРЕ роз’яснила, що: «у випадку якщо будинок, офіс або квартира, в якій нотаріус або адвокат здійснюють свою практику, знаходиться у житловому фонді (який призначений для забезпечення побутових потреб громадян), то плата за електроенергію справляється з них за тарифами, встановленими для категорії споживачів «населення»… у випадку, якщо будинок або офіс знаходиться поза межами житлового фонду, то плата за електроенергію справляється з них за тарифами, встановленими для категорії «інші споживачі» на відповідному класі напруги». У тому ж році, тобто 09.11.2004 року НКРЕ, відповідаючи на запит ВАТ «ЕК «Житомиробленерго» у листі № 03-34-09/4939 «Щодо тарифів на електроенергію для адвокатів та нотаріальних контор», робить наступний висновок: «Оплата електричної енергії, спожитої на будь-які інші потреби споживачів, здійснюється виходячи із рівня роздрібного тарифу на електричну енергію, який розраховують енергопостачальні компанії відповідно до закріпленого Законом України «Про електроенергетику» ринкового порядку ¬формування. При цьому рівні тарифів не диференціюються за належністю споживачів до тієї чи іншої галузі економіки або сфери діяльності. Наявність прибутку від здійснення своєї діяльності (господарської, підприємницької, професійної тощо) споживачем також не є визначальним фактором для застосування тарифів на електричну енергію». Маємо надію, що в листі від 26.03.2006 року НКРЕ (зміст якої наводиться нижче) вже остаточно визначилася із тарифами та порядком сплати нотаріусами за користування електроенергією. Більш детально щодо комунально-побутових та особистих потреб населення див. статтю у Малій енциклопедії нотаріуса №2 за 2006 рік. Таким чином, споживання електроенергії у приміщеннях житлового фонду громадянами (нотаріусами), що не є суб’єктами підприємницької діяльності, здійснюється на підставі договору про користування електричною енергією, укладеного відповідно до правил користування електричною енергією для населення (Постанова КМУ від 26.07.1999р. №1357) і відповідно плата за електроенергію справляється з нотаріуса за тарифами, встановленими для категорії «населення». ■
Iren

Повідомлення: 673
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення sello » 23 травня 2007, 14:47

Як я зрозумів, у питання мова йшла про тепло тобто теплопостачання , а не електроенергетику. Десь у 1999 році був такийже лист з Тепломереж. Відбився Наказом. Дивись прикріплений файл. Якщо навіть поверхньо ознайомитися з його змістом, то видно - що всі вимоги, якби ж би в мене була окрема споруда. Нажаль на сьогодна Мінюстом реєстрація цих Правил скасована, але Наказу Мінпалива та енергетики немає. Ну як завжди в нашій країні. Іще можна подивитися Закон. Теж прикріпив.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27440 раз.
Подякували: 33495 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]