Форум

Інформаційний ресурс

як відкликати заяву на поїздку дитини за кордон?

Номер повідомлення:#31

Повідомлення nati » 12 вересня 2009, 14:55

Я накидала поки що ось так: [qoute]Я, ____, повністю розуміючи значення своїх дій та, без будь-якого тиску зі сторони, відповідно до власного волевиявлення, на підставі прийнятого мною рішення повідомляю, що відкликаю свою згоду, викладену мною та підписану на заяві про тимчасові поїздки за кордон, ______ протягом трьох років, мого малолітнього сина, ________, 01 липня 2005 року народження, у супроводі його матері, _____, справжність мого підпису на якій засвідчено ____, приватним нотаріусом _____міського нотаріального округу 01.03.2007 року за реєстровим за № 1111.Додатково повідомляю та доводжу до відома матері, прикордонних служб України та інших компетентних органів, що заперечую проти виїзду мого малолітнього сина, ______, 01 липня 2005 року народження, у супроводі його матері, _____.[qoute] Ще щось підкоректую, а далі буду думати, коли прийде батько і дасть мені список тих [qoute]компетентних органів[qoute],і їх правильну назву, куди він буде направляти копії заяви.
nati

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення V » 12 вересня 2009, 14:58

Mary, шановна, не утрируйте:-)Дописую по послідовності. Обов’язки відділу – в тому числі, розшук сторони батька/матері дитини, вияснення обставин справи за фактом, навіть наявності можливого рішення суду тощо і тільки тоді реальні кроки щодо допомоги в забороні перетину кордону/поверненні, або ігноруванні отриманої заяви, з роз’ясненням помилковості вимоги про заперечення. Можливо і не внятно пишу, але так, по практиці в житті. Не місія нотаря бути арбітром суперечки, Ви повинні тільки виконати волю особи, інше все не Ваше.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Marysia. » 12 вересня 2009, 15:02

V, согласна на 100%: [QUOTE]Не місія нотаря бути арбітром суперечки, Ви повинні тільки виконати волю особи, інше все не Ваше. [/QUOTE]
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення V » 12 вересня 2009, 15:04

На № 32Ніколи не пишу - компетентних оганів, так як сумніваюся в цьому:-) А слова орган - не розумію
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів