Форум

Інформаційний ресурс

Як Ви розумієте зміст 1,2 абз. ст. 43 ЗУ "Про внесення змін" до ЗУ "Про Нотаріат". Не допускається...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Южанка » 06 листопада 2009, 19:09

Як Ви розумієте зміст 1,2 абз. ст. 43 ЗУ /[qoute]Про внесення змін/[qoute] до ЗУ /[qoute]Про Нотаріат/[qoute]. Не допускається вчинення нотаріальної дії у разі відсутності осіб-її учасників або їх уповноважених представників. При вчиненні нотаріальної дії нотаріуси встановлюють особу учасників цивільних відносин, які звернулися за вчиненням нотаріальної дії. Чи може 1 фіз. особа завірити копії документів 2-гої фіз особи?Чи можуть робітник юр. особи завірити копії документів юр. особи на підставі наказу, протоколу, крім довіреностій від юридичної особи? Насамперед дуже вдячна!!!!
Южанка

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Чайка » 06 листопада 2009, 19:11

Могут, не понятно в чем вопрос.
Чайка

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Marysia. » 06 листопада 2009, 19:12

их документы могут заверить даже не их работники, и им , самое главное, за это ничего не будет!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ВІК » 06 листопада 2009, 19:19

Ув.Южанка![U]Вы установите личность того, кто к Вам обращается [/U]с просьбой засвидетельствовать копию документа и неважно чей это документ(пардон, к слову: а кого Вы потребуете в контору при свидетельствовании копии свидетельства о смерти?)
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Южанка » 06 листопада 2009, 19:33

Ув. ВИК, вот на такое понимание я как раз и расчитывала. Я считаю, что нельзя 1 абзац ст. 43 применить к такому виду нотариальных действий как засвидетельствование верности копий докуменов другого физ. лица.
Южанка

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Олл » 06 листопада 2009, 20:02

... засвидетельствование верности копий докуменов другого физ. лица... (при цьому докумени не мої, а Южанки)Це ж треба все так з ніг на голову перевернути! Ай, да майстриня Южанка!Буду слідкувати за Вашою [qoute]нотаріальною творчістю[qoute], здається Ви спроможні Вашим [qoute]гострим[qoute] оком розгледіти надзвичайно незвичайні речі в нормативній базі нотаріату. Браво !!!Але, щоб було зрозуміло, репліка стосується не безпосередньо [qoute]докумена[qoute] (це обставина, що має гумористичне забарвлення), а так би мовити, зв'язку його належності конкретній особі з безпосереднім вчиненням нотаріальної дії для іншої особи, а саме засвідчення вірності копії документа.
Олл

Повідомлення: 653
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 462 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів