Форум

Інформаційний ресурс

помгите кто может

Номер повідомлення:#1

Повідомлення OLNIK » 10 листопада 2009, 00:21

[QUOTE]и указанием условия по погребению, и установлению памятника[/QUOTE]- это не подходит как условие (ч.1 ст.1242ГК)Я бы посоветовала, сделать звещание на детей с завещательным отказом в пользу [qoute]товарища[qoute] - в солидной сумме, и в этом же завещании подназначить его наследником . Если [qoute]товрищу[qoute] ничего не нужно, то он ничего и не теряет, но -если нужно наследникам по завещанию, то пусть постараются [qoute]возместить[qoute], если наследство приняли, или отказываются от принятия наследства, подназначенный наследник есть.Ну а как иначе можно воздействовать на нерадивых, но потенциальных наследников?И это, конечно, при условии, что звещатель дееспособный и тоже так хочет.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25380 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 10 листопада 2009, 13:39

ЗАПОВІТСело ___________________ ______________________району ______________________області, _______________________________________________ рокуЯ, КУРОПАТКІН Петро Іванович, 02 січня 1938 року народження, який народився в селі Байківці Тернопільського району Тернопільської області, ідентифікаційний номер 2211335555, перебуваю на реєстраційному обліку за адресою: вулиця Галицька, 5, село Байківці, Тернопільського району Тернопільської області,на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами, що знаходиться під № 78 (сімдесят вісім) по вулиці Галицька в селі Байківці Тернопільського району Тернопільської області,заповідаю:в рівних частках кожному моїм дітям: КУРОПАТКІНУ ІВАНУ ІВАНОВИЧУ, 06 серпня 1972 року народження та ПЕТРЕНКО ІРИНІ ІВАНІВНІ, 09 січня 1977 року народження.При цьому висловлюю побажання, щоб діти користувались вищезазначеним житловий будинком таким чином:КУРОПАТКІНУ ІВАНУ ІВАНОВИЧУ – кімнатою жит. пл. 70,8 кв. м, кімнатою жит. пл. 30,5 кв. м, кімнатою жит. пл. 50,9 кв. м, що розташовані на першому поверсі житлового будинкуПЕТРЕНКО ІРИНІ ІВАНІВНІ - кімнатою жит. пл. 50,7 кв. м, кімнатою жит. пл. 20,5 кв. м, кімнатою жит. пл. 90,8 кв. м, що розташовані на другом поверсі житлового будинку.Покладаю на моїх дітей КУРОПАТКІНА ІВАНА ІВАНОВИЧА та ПЕТРЕНКО ІРИНУ ІВАНІВНУ обов‘язок надати в довічне безоплатне користування гр. БАБІЙ Інні Володимирівні кімнатою жит. пл. 30,5 кв. м, що розташована на першому поверсі та кімнатою жит. пл. 20,5 кв. м, що розташована на другом поверсі житлового будинку. Зазначені житлові приміщення мають бути надані гр. БАБІЙ Інні Володимирівні на праві користування.У випадку відчуження моїми дітьми КУРОПАТКІНИМ ІВАНОМ ІВАНОВИЧЕМ та ПЕТРЕНКО ІРИНОЮ ІВАНІВНОЮ вищезазначеного житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами на них покладаю обов‘язок забезпечити житлом у вигляді квартири або житлового будинку не менше жит. пл. 55,0 кв. м.На гр. гр. КУРОПАТКІНА Івана Івановича, ПЕТРЕНКО Ірину Іванівну, БАБІЙ Інну Володимирівну покладаю також обов‘язок поховати мій прах на кладовищі в місті Тернополі біля могили моєї дружини. Витрати з організації та проведення поховання мої спадкоємці повинні розподілити між собою в рівних частках.Виконавцем заповіту призначаю ВІВЧАР ІВАНА ІВАНОВИЧА, який на моє прохання був присутній при складанні даного заповіту і погодився виконувати повноваження виконавця заповіту.Зміст статей 1235, 1241, 1286, 1307 Цивільного кодексу України мені роз‘яснено.Цей заповіт складено у двох примірниках, один з яких залишається на зберіганні у справах виконавчого комітету Байковецкої сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, а другий видається заповідачу.На підставі статей 1248, 1253 Цивільного кодексу України заповіт на моє, КУРОПАТКІНА Петра Івановича, прохання записано з моїх слів за допомогою загальноприйнятих технічних засобів (комп‘ютера/друкарської машинки) посадовою особою виконавчого комітету Байковецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.Мною, КУРОПАТКІНИМ Петром Івановичем, цей заповіт прочитано вголос і я, ознайомлений із загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, усвідомлюючи значення своїх дій та згідно з вільним волевиявленням, яке повністю відповідає моїй внутрішній волі, підписую власноручно. Підпис : _______________________________________________________(посвідчувальний напис)ПРОЕКТ ЗАПОВІТУ(з заповідальним відказом)ЗАПОВІТСело _______ ___________________району ___________області, _______________________________________________ рокуЯ, КУРОПАТКІН Петро Іванович, 02 січня 1968 року народження, який народився в селі Байківці Тернопільського району Тернопільської області, ідентифікаційний номер 2211335555, перебуваю на реєстраційному обліку за адресою: вулиця Галицька, 5, село Байківці, Тернопільського району Тернопільської області,на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:житловий будинок з надвірними будівлями та спорудами, що знаходиться під № 78 (сімдесят вісім) по вулиці Галицька в селі Байківці Тернопільського району Тернопільської області,заповідаю:КУРОПАТКІНУ ІВАНУ ІВАНОВИЧУ, 06 серпня 1972 року народження та покладаю на нього обов‘язок передати Тернопільській медичній академії ім. І.Я. Горбачевського належну мені наукову та публіцистичну літературу.КУРОПАТКІН Іван Іванович не вправі відмовитися від прийняття спадщини на користь інших осіб, включаючи спадкоємців за законом. Відмова від прийняття спадщини має бути безумовною.Зміст статей 1235, 1241, 1274, 1276, 1307 Цивільного кодексу України мені роз‘яснено.Цей заповіт складено у двох примірниках, один з яких залишається на зберіганні у справах виконавчого комітету Байковецкої сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, а другий видається заповідачу.На підставі статей 1248, 1253 Цивільного кодексу України заповіт на моє, КУРОПАТКІНА Петра Івановича, прохання записано з моїх слів за допомогою загальноприйнятих технічних засобів (комп‘ютера/друкарської машинки) посадовою особою виконавчого комітету Байковецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.Мною, КУРОПАТКІНИМ Петром Івановичем, цей заповіт прочитано вголос і я, ознайомлений із загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, усвідомлюючи значення своїх дій та згідно з вільним волевиявленням, яке повністю відповідає моїй внутрішній волі, підписую власноручно. Підпис : _______________________________________________________(посвідчувальний напис)
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів