Номер повідомлення:#21
Svetlana_G
» 10 листопада 2009, 19:32
Я объясню почему у меня возник вопрос по поводу того, является ли ребенок Стороной, потому что нашла образец договора 2005 года, в котором сторонами являются только родители ребенка, и выглыдит это так:1 Маючи намір урегулювати взаємовідносини щодо обов’язку із утримання нашого сина, ми, батьки малолітнього [П.І.Б. громадянина В.], дійшли згоди про припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно.2. Згідно з цим договором я, платник аліментів [П.І.Б. громадянина А.], з метою припинення обов’язку із сплати аліментів на користь малолітнього сина [П.І.Б. громадянина В.] передаю у його власність належну мені на праві приватної власності 1/3 (одну третю) частку квартири за № __, що знаходиться у будинку за № __, розташованому на вулиці УРИЦЬКОГО у місті КИЄВІ.Я, [П.І.Б. громадянки Б.], приймаю зазначену нерухомість для малолітнього сина [П.І.Б. громадянина В.], котрий залишається проживати разом зі мною у квартирі, частка якої є предметом цього договору.Из моего опыта, заключая договор в пользу ребенка, т.е. он является [qoute]набувачем[qoute], договор от имени ребенка подписывает один или оба родитяля, взависимости от ситуации!