Форум

Інформаційний ресурс

графа "Примітка"....

Номер повідомлення:#1

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 14:04

Добрый день!ПРАВИЛЬНО ЛИ я делаю, если, например, в наряд нужно добавить документ (заявление о полном расчете по договору купли-продажи квартиры), наряд расшиваю, данному заявлению присваиваю букву (3а)и в графе /[qoute]Примітка/[qoute] указываю: 3а-заявление о полном расчете по договору к-п квартиры, 15.12.2008 г....Поделитесь, пожалуйста опытом, по поводу заполнения этой графы...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Зав.господарством » 12 листопада 2009, 14:25

Хм.Тобто при оформленні внутрішнього опису документів справи, Ви вважаєте ДОКУМЕНТОМ справи - договір купівлі-продажу. Добре. Хай так.Але тоді таке питання. Згідно п. 2.3.10, коли ви складаєте підсумковий запис до внутрішнього опису (за 2008р.), Ви вказуєте (цифрами та літерами :-)кількість ДОКУПЕНТІВ, за кількістю договорів?
Зав.господарством

Номер повідомлення:#3

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 14:39

"Ув.![B]Зав.господарством[/B], неужели не понятен смысл вопроса????меня интересует, правильно ли я описываю в графе [qoute]Примітка[qoute] присоединенное, в данном случае, к договору купли-продажи, заявление о полном расчете...Понятное дело, что если в наряде 10 договоров отчуждения недвижимого имущества, то и в соответствии с п. 2.3.10 Инструкции о порядке передачи нотар-х док-ов...., итоговая запись будет иметь вид: Разом 10 (десять) документів.Кількість аркушів внутрішнього опису 2 (два) аркуша.Звірку наявності нотаріальних документів відповідно до реєстру реєстрації нотаріальних дій проведено. Відповідальна за діловодство приватний нотаріус -------- міського нотаріального округу ---------- “___” ______________ 2008 рік. Відповідальна особа державного нотаріального архіву -----------"
МиланаЯ

Номер повідомлення:#4

Повідомлення volka_yu » 12 листопада 2009, 14:51

в архиве нам сказали что в примытке писать только съеденные мышами и залитые чаем или разорванные страницы _))) а так просто в пидсумковом писать + 3а, не указывать конкретно что это за док.
volka_yu

Повідомлення: 19
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notyc » 12 листопада 2009, 14:56

п.п.8.11.7-8.13.4 Правил ведення нотаріального діловодства
notyc

Повідомлення: 59
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 15:23

[B]Інструкція про порядок передачі нотаріальних документів на тимчасове зберігання до державного нотаріального архіву[/B], затверджено Наказом Міністерства юстиції України 09.07.2002 N 63/5: 2.3.7. У разі приєднання (вилучення) документів справа розшивається і після здійснення приєднання (вилучення) повторно прошивається. Приєднаний документ нумерується. При цьому до номера сторінки додається літера згідно з чинним українським алфавітом. Наприклад: стор. 112 [qoute]а[qoute]. [I]Відомості про дату приєднання (вилучення) документа вказуються у внутрішньому опису справи в графі [qoute]Примітки[qoute].[/I] 2.3.12. [I]Зміни складу документів справи (включення додаткових документів, їх виключення, заміна оригіналів копіями тощо) відображаються в графі [qoute]Примітки[qoute] з посиланням на відповідні виправдні документи (угода про розірвання договору, постанова слідчих органів або ухвала суду про виїмку документів тощо)[/I], і до внутрішнього опису складається новий підсумковий запис.
МиланаЯ

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Зав.господарством » 12 листопада 2009, 15:30

Ну вибачте, вельмишановна, МиланаЯ. Ну шо спитать не можна? :-).Я вважаю, шо відомості в Примітках, Ви можете вносити на свій розсуд.Мені просто цікаво, шо Ви вважаєте документом, з огляду на зміст нормативного регламентування порядку складання внутрішнього опису справи, .... і приєднання..... і до речі, вилучення документів зі справи, також. Тобто документ справи - договір купівлі-продажу?
Зав.господарством

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Моника » 12 листопада 2009, 15:42

в [B]Примітки [/B]пишу только информацию о том, что договор расторгнут. Это единственное, что я пишу в Примітки
Моника

Повідомлення: 2909
Дякував (ла): 942 раз.
Подякували: 1133 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 15:55

К чему это: [QUOTE]Ну вибачте, вельмишановна, МиланаЯ[/QUOTE]..Я задала вопрос, который для меня имеет значение, потому что нанимать человека, для того чтоб перешивать наряды по несколько раз нет возможности...А если, Вы, при внесении записи в графу [qoute]Примітка[qoute] руководствуетесь [QUOTE]Я вважаю, шо відомості в Примітках, Ви можете вносити на свій розсуд.[/QUOTE], то я руководствуюсь вышеуказанным мною...и мне интересно как другие применяют эти пункты на практике...Вашу точку зрения я уже поняла..А что касается Вашего вопроса, отвечаю, если Вас интересует [QUOTE]нормативного регламентування порядку складання внутрішнього опису справи, .... і приєднаннчя..... і до речі, вилучення документів зі справи[/QUOTE] обратите внимание, пожалуйста, на:1) Інструкція про порядок передачі нотаріальних документів на тимчасове зберігання до державного нотаріального архіву, затверджено Наказом Міністерства юстиції України 09.07.2002 N 63/5 (если нужно могу и пункты указать)..2) Правила ведення нотаріального діловодства, затверджено Наказом Міністерства юстиції України 31.12.2008 N 2368/5Если, вы, имеете ввиду итоговую запись, то, я считаю, что надо указывать сумму договоров отчуждения в данном наряде (если подробнее, в моём наряде 7 договоров купли-продажи квартир+3 договора дарения квартир=итого 10 (десять) документов)..в этом наряде 230 листов, каждый из которых, я считаю документом...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Элка » 12 листопада 2009, 16:16

может кто-нибудь конкретно написать, что он пишет в примитках. хорошо, пишем дату когда добавили, а надо писать само слово [qoute]додано[qoute]? я думаю, что перечислять все те документы, которые добавили не реально.
Элка

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Зав.господарством » 12 листопада 2009, 16:24

Дуже дякую, МиланаЯ.Опис справи за 2008 рік складений 30.12.2008 (чи 29.12.2008, чи навіть 31.12.2008) - тому нове діловодство тут зайве.Все інше зрозуміло. Тобто кожний з [qoute]отих[qoute] 230 [qoute]листів[qoute] Ви, особисто вважаєте ДОКУМЕНТОМ справи.Просто, у внутрішньому описі та у підсумковому записі внутрішнього опису, Ви просто не хотіли (у 2008 році), ідентифікувати ці [qoute]листи[qoute] документами справи. Все зрозуміло. Я просто розмірковую. :-) Дуже дякую.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#12

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 16:40

[B]Зав.господарством[/B], всегда рада быть хоть чем-то полезной..а что касается архива 2008 года...то Вы правы конечно...я написала в общем, чем регламентируется...[B]Элка[/B], вот и мне интересно, как кто делает...нужно ли руководствоваться законодательством...или тем, что говорит [qoute]архив[qoute]..или может по собственному усмотрению...А как Вы считаете??? и какие выводы делаете из сообщения № 6????
МиланаЯ

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Элка » 12 листопада 2009, 17:01

я считаю, что достаточно указать [qoute]додано 12.11.2009[qoute] или вилучено 12.11.2009[qoute]. ну а как мы вкладваем по 15 листов, а то и более листов по изменениям в договора ипотеки, как все эти документы перечислить? при изъятии госакта из архива мы пишем что оригинал заменен копией и добавлены заявление и витяг з кадастру. там такой бардак в примитках получается, под лупой не разберешь. Всю эту хр...нь сочинял наверное тот, кто никогда не видел что из себя представляют эти примитки.
Элка

Номер повідомлення:#14

Повідомлення МиланаЯ » 12 листопада 2009, 18:18

это точно..спасибо за ответ..
МиланаЯ

Номер повідомлення:#15

Повідомлення risa » 12 листопада 2009, 18:33

Доброго дня! В примітках зазначаю лише, що договір розірвано такого-то числа договором №. Це те, що стосується внутрішнього опису.А про те, що до справи долучено аркуші дописую засвідчувальному написі, що пришавається в кінці тома:Тобто в графі [qoute]особливості фізичного стану та формування справи[qoute]:25.09.2009 року до справи долучено 3 (три) літерних аркуші 123а, 123б, 123г керуюсь журналом [qoute]нотаріат для вас[qoute] №6(104) від червня 2008 р.
risa

Повідомлення: 56
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення маркин » 12 листопада 2009, 19:22

роблю як risa
маркин

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів