Форум

Інформаційний ресурс

В державному реєстрі відсутня вулиця

Номер повідомлення:#1

Повідомлення peteroff » 16 листопада 2009, 13:09

Шановні колеги, допоможіть, будь ласка. Така ситуація: на державному акті є адреса: сільська рада, село, вулиця, номер земельної ділянки відсутній.При перевірці в реєстрі заборон, зясувалося, що така вулиця в реєстрі відсутня. У посвідченні договору купівлі-продажу відмовила, але клієнт наступного дня привіз мені наступні документи:1. Витяг з ріщшення сільської ради про передачу в приватну власність земельних ділянок (в ньому є назва вулиці),2. Реєстраційна картка земельної ділянки, надана Центром державного земельного кадастра, яка теж містить назву вулиці3.Витяг з рішення про надання дозволу на виготовлення технічної документації для передачі у власність земельних ділянок у власність (теж містить вулицю).Клієнт наполягає на посвідченні купівлі-продажу, мотивуючи це тим, що зааборону можна перевірити по кадастровому номеру, а у випадку відмови, просить постанову про відмову, що робити?
peteroff

Повідомлення: 217
Дякував (ла): 14 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення renat1 » 16 листопада 2009, 13:20

Треба взяти листа з сільської ради про те, що така вулиця дійсно існує та вони просять щоб її внесли в усі реєстри Інформаційного центру МЮ (текст такого листа можуть підсказати у самому Інформцентрі), вони вносять вулицю і ви можете спокійно посвідчувати договір.
renat1

Повідомлення: 3
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Marysia. » 16 листопада 2009, 13:50

поищите по другим реквизитам. такое частенько случается в ИЦ , там иногда улицу вносят с такой стороны, что вы даже не могли об этом подумать(например ул.Цветочная, квартал №2, ул.Цветочная кооператив [qoute]лужайка[qoute] и др...) поищите по районам, кооперативам, колхозам и др задавайте вопросы сколько хотите , реестр удет выдавать все новые и новые списки о которых вы даже не догадывались А еще лучше позвонить в ИЦ и пусть они найдут этот объект сами в режиме телефонной связи с вами пошагово
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Som4ik » 16 листопада 2009, 13:51

Якщо в реєстрі немає вулиці - то і заборони по цій вулиці накладено бути не може.Перевіряйте по кадастровому + сільська рада (село) + ПІБ власника. При такому запиті повинно видати всі заборони по селі або всі по селі на цього власника.А реєстрі правочинів без номера зем. ділянки - вам вулиця не допоможе, потрібно адресу буде писати в опис майна.
Som4ik

Повідомлення: 137
Дякував (ла): 19 раз.
Подякували: 26 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення VITAminka » 16 листопада 2009, 16:38

в ИЦ нам говорили делать как renat1.мое мнение - то что нет улицы в реестре - проблема не нотариуса,нет улицы соответственно нет и заброны в этом реестре,поэтому Som4ik +1
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Оленка Справедлива » 16 листопада 2009, 16:39

Робіть як Som4ik каже.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Samanta@I » 17 листопада 2009, 13:47

У нас если нет улицы - то это большая проблема. ИЦ берет только справку за [qoute]пидписом миського головы[qoute] (МЭРА), а его подпись получить очень трудно и долго. Я как-то отправила людей за этой справкой - получили ее только через полгода. Так что если это земельный участок - проверяю за кадастровым номером.
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів