Форум

Інформаційний ресурс

усиновлення

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Nash » 19 листопада 2009, 15:00

Шановні колегі! У кого є зразок заяви - згоди дружини на усиновлення її чоловіком дитини, скиньте будь-ласка.
Nash

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Добрая фея с топором » 19 листопада 2009, 15:12

у меня есть згода чоловика на усиновлення дружиноюща скину
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 80 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення April » 19 листопада 2009, 15:14

" КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ,ОРГАНАМ ОПІКИ ТА ПІКЛУВАННЯ,ВІДПОВІДНОМУ ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, ВСІМ КОГО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ. ___________, 1975 року народження, ідентифікаційний номер _________, проживаю в місті Києві по вулиці ______, будинок номер __, квартира номер ___.ЗАЯВАЯ, мати - _______________ (паспорт СО №________, виданий ____________ РУГУ МВС України в місті Києві від ___ лютого ___ року), даю свою згоду на усиновлення мого сина _________ _________ _________, __ вересня _____ року народження, громадянином ____________, та зміни прізвища дитини на „______” та по батькові на “ОЛЕКСАНДРОВИЧ”.18 квітня 2008 року ________________________(_____________________)Місто Київ, 18 квітня 2008 року я, __________, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу засвідчую справжність підпису ______________, який зроблено в моїй присутності.Особу __________, яка підписала документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № ___________Стягнуто плати за домовленістю.Приватний нотаріус ____________."
April

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Добрая фея с топором » 19 листопада 2009, 15:17

0
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Добрая фея с топором » 19 листопада 2009, 15:22

April - ваша заява чуть-чуть не то, у вас згода мамы на усыновление её ребенка, аNash нужна згода супруги на усыновление вторым супругом ребенка (в случае, когда усыновляет только 1 супруг)
Добрая фея с топором

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Nash » 19 листопада 2009, 15:22

Щиро дякую!
Nash

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення April » 19 листопада 2009, 15:33

Добрая фея с топором, у меня была заява на усыновление вторым мужем, ребенка супруги от первого брака, и требовали заяву-згоду на усиновление как от биологического отца так и от мамы. В который раз убеждаюсь, что инициатива наказуема.
April

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Добрая фея с топором » 19 листопада 2009, 16:39

April, извините, я не хотела никоим образом Вас обидеть, просто разъяснила, что Ваша заява и та заява, которая нужна - это совершенно разные вещи.Необходима заява по ст.220 Сімейного кодексу України - [qoute]на усиновлення дитини одним із подружжя потрібна письмова згода другого з подружжя, засвідчена нотаріально[qoute]. Это имеется ввиду, когда люди в браке и один из супругов хочет усыновить чужого ребенка, а второй - нет, вот тогда необходимо согласие того, кто нехочет усыновлять на усыновление тем кто хочет (в суд для решения об усыновлении).А Ваш случай регулируется ст. 217 СКУ, и действительно имеет отношение, когда один из супругов усыновляет ребенка второго из супругов.Извините еще раз, просто я сама разбиралась недавно в этом, поэтому хотела разъяснить другим!!!
Добрая фея с топором

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Вишенька:) » 19 листопада 2009, 16:53

"Цією заявою я, ГГГ, даю згоду на усиновлення мого малолітнього сина – ГГГ, 11 липня 1999 року народження, громадянином України ТТТТ, 28 квітня 1973 року народження, та повідомляю, що не заперечую проти присвоєння дитині прізвища “ТТТ”, та по-батькові [qoute]ПАВЛОВИЧ[qoute]. Зміст ст.217 Сімейного кодексу України нотаріусом мені роз’яснено.ЦЕ ЗАЯВА, КОЛИ БАТЬКОМ ДИТИНИ СТАНЕ ЧОЛОВІК ВІД ДРУГОГО ШЛЮБУ "
Вишенька:)

Номер повідомлення:#10

Повідомлення notarius 71 » 19 листопада 2009, 19:16

Вишенька:) ЦЕ ЗАЯВА, КОЛИ БАТЬКОМ ДИТИНИ СТАНЕ [B]ЧОЛОВІК ВІД ДРУГОГО ШЛЮБУ [/B] ПРИКОЛЬНО як це :)
notarius 71

Повідомлення: 578
Дякував (ла): 56 раз.
Подякували: 55 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів