Форум

Інформаційний ресурс

Підкажіть будь-ляска про засвідчення виписки з протоколу

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Candy » 27 листопада 2009, 13:49

ТОВ звернулось із проханням засвідчити вірність виписки з протоколу заг. зборів про призначення директора, для подання в Мін'юст на легалізацію, я засвідчила на нотар. бланку з посвідчувальним форми 46, підскажіть як правильно, можливо є якісь особливості, тому що в них відмовились таке прийняти. Можливо є якийсь зразочок по самій виписці?
Candy

Повідомлення: 34
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Мэм » 27 листопада 2009, 13:59

А может надо было на самой выписке, как мы подлинности подписи делаем? Хотя я думаю вы все правильно сделали. Либо Минюсту необходим был сам протокол с нотариально заверенными подписями. А вы все сделали правильно.
Мэм

Повідомлення: 591
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Candy » 27 листопада 2009, 14:32

А чому документ називається ВИТЯГ з протоколу, а ми засвідчуємо вірність не витягу, а виписки (ф. 46)? Я щось вже нічого не розумію, можливо в цьому причина?І якщо ми повинні засвідчувати вірність витягу згідно п. 256 інструкції, то він повинен бути на бланку підприємства ...а не на нотар. бланках. ?!!! Порядьте хто з цим стикався :)
Candy

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Marysia. » 27 листопада 2009, 14:52

я склоняюсь к тому, что делать выписку на бланке не стоило(см. п.5 Инструкции).Если не подходит удостоверительная, в данном случае может удостоверить подписи на протоколе , а еще проще предложить юр.лицу издать официальный приказ о принятии на работу директором ФИО с подписью и печатью со ссылкой на их протокол. В МЮ пусть дадут свой приказ .
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Вето » 27 листопада 2009, 15:03

Копія не буде викладатись на бланку. Ст. 34 Зу [qoute]про нотаріат[qoute]
Вето

Повідомлення: 740
Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 486 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Candy » 27 листопада 2009, 15:05

справа в тому що їм сама виписка не підійшла, сказали, що зовсім не правильно, причину не пояснюють, а якщо виписка не правильна то копію точно не візьмуть, цеж на апостилізацію.
Candy

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Candy » 27 листопада 2009, 15:06

справа в тому що їм сама виписка не підійшла, сказали, що зовсім не правильно, причину не пояснюють, а якщо виписка не правильна то копію точно не візьмуть, цеж на апостилізацію.
Candy

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Marysia. » 27 листопада 2009, 15:21

возможно вы неправильно изложили текст выписки. там тоже есть правила. ст.77, Закона о нотариате дает ссылку на ст.ст.75,76,, Инструкция п.258:[B]Вірність витягу може бути засвідчена лише у тому випадку, коли його зроблено з документа, у якому міститься рішення кількох не пов'язаних між собою питань. Витяг має відтворювати повний текст частини документа з певного питання. При виготовленні витягу з багатосторінкового документа обов'язково відтворюється текст [U][B]першої та останньої сторінок[/B], які надають можливість ідентифікувати документ, вірність витягу [/U]з якого засвідчується. Засвідчення вірності витягу з документа здійснюється за правилами, викладеними в пунктах 255, 256 цієї Інструкції. 259. Нотаріус зобов'язаний звірити з оригіналом копію (фотокопію) чи витяг з документа, вірність яких він засвідчує[/B]
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Весна :) » 27 листопада 2009, 15:25

[QUOTE]ТОВ звернулось із проханням засвідчити вірність виписки з протоколу заг. зборів про призначення директора[/QUOTE]Candy не думаю що ми може засвідчувати цей документ. ТОВ, є юо, має свою печатку, нехай робить сама виписку, підписує і ставить печатку. максимум, що ми можем зробити це засвідчити вірність фотокопії такого документу,а ще краще як радить Marysia(№4)Candy визначіться, яку ви дію вчиняєте. [QUOTE]я засвідчила на нотар. бланку з посвідчувальним форми 46[/QUOTE] на якій підставі ви це зробили?[U]Копія не буде викладатись на бланку. Ст. 34 Зу [qoute]про нотаріат[qoute][/U]готуючи документ на МЮ, варто бути більш уважною, щоб не підставляти себе.p.s.клієнти просять багато, а ви вчиняєте тільки те що відповідає вимогам закону.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення VITAminka » 27 листопада 2009, 15:58

[QUOTE]ТОВ, є юо, має свою печатку, нехай робить сама виписку, підписує і ставить печатку.максимум, що ми можем зробити це засвідчити вірність фотокопії такого документу([/QUOTE] по-моему начало верное,а конец подкачал:как уже привели п.258 - витяг они приносят,сделанный ими самими(естественно на белой бумаге, а не на нотбланке),дальше вы проверяете,что б были отображены 1 и последняя страницы документа, и было в наличии все по этому вопросу.короче чтоб он соответствовал требованиям п. 258. и ставите удостоверительную... только какую?в соот-вии с п. 258 засвыдчення витягив- за правилами для копий,так получается такую удостов-ную как на копи..вот вы,Candy, какую поставили?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Candy » 27 листопада 2009, 16:20

Я поставила удостоверительную как на выписку, форма 46
Candy

Повернутись в Загальний Форум