Форум

Інформаційний ресурс

Звіти про виконання квартальних планів

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Клубничка » 24 листопада 2009, 16:13

Як вірно зробити звіти про виконання квартальних планів приватного нотаріуса, можливо є якісь форми, рекомендації по їх написанню????
Клубничка

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Olenka » 24 листопада 2009, 16:16

сама над цими планами голову ламаю ніяк нічого толкового написати не можу...
Olenka

Повідомлення: 219
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Nash » 24 листопада 2009, 17:22

Я не розумію, навіщо ви робити квартальні плани, звіти, нам Управа роз'яснила що це стосується тільки державних нотаріусів. У Вас в регіоні інша практика?
Nash

Повідомлення: 30
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ВІК » 24 листопада 2009, 17:41

В нашем округе составление планов и отчеты по исполнению касаются только госов
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Эбби » 24 листопада 2009, 17:43

Квартальні плани вже не роблю (Баранова висловила думку, що це тільки для госконтор). Коли робила плани, робила їх в двох примірниках, в другому примірнику добавляла графу і в ній проставляла дату коли виконано те що є в плані, при перевірці зауважень не було.
Эбби

Повідомлення: 27250
Дякував (ла): 49057 раз.
Подякували: 59484 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Клубничка » 24 листопада 2009, 17:51

В письмовому вигляді є ця думка Баранової, щоб я показала своєму нотаріусу, і взагалі в управління треба звертатися з запитом чи як? Бо наше мовчить....
Клубничка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Клубничка » 06 грудня 2009, 00:21

Втомилась видумувати Плани і звіти про виконання планів, але вийшли не погано, подивимось, що скажуть при перевірці! Будем їх робити і в 2010 році, виходячі з останіх змін, з номенклатури їх не забрали, і ніякі думки Баранової тут не помагають!!!!
Клубничка

Номер повідомлення:#8

Повідомлення OLNIK » 06 грудня 2009, 13:47

Спочатку- плани хоть квартильні, хоть декадні, а потім, як наслідок звіти - про виконання цих планів.Самі собі роботу видумуємо.А якщо нема планів- то і звітів про їх виконання -нема.МЮ думає, що в мене є плани, а в мене -їх нема.Невже вони мають у мене бути лише тому, що хтось дуже хоче знати мої плани (можна читати мрії).В самій державі уже давно нема ніякової планової економіки, а номенклатури складені ще за часів її існування.Тому і плани)))Є одна гарна народна мудрість- [qoute] якщо хочеш насмішити бога, розкажи йому про свої плани[qoute].Для нас актуальна ця мудрість- а що буде, якщо плани не виконані, а чи буде премія- якщо вони перевоконані достроково, чи з більшим об[qoute]ємом ?)))
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Клубничка » 06 грудня 2009, 14:24

Є одна гарна народна мудрість- [qoute] якщо хочеш насмішити бога, розкажи йому про свої плани[qoute] - гарна мудрість, 5+! Ну це ж все для галочки ці плани, але складаючи тоже задумувалась зараз щось напишу, а потім скажуть не виконувала квартальні плани - сама собі проблеми називається створюєш, то писала все в загальному! А якщо їх не буде, то це для перевіряючих [qoute]їжа[qoute]! так же само протоколи виробничих нарад, хто ті наради проводив, ми що якесь підприємство, але що зробиш протокольчики тоже прийшлось писати!
Клубничка

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]