Форум

Інформаційний ресурс

Кошмар

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Vолодимир » 13 липня 2007, 03:26

Ніхто не зобовязан платити усі податки якщо система це дозволяє!!! Тільки кожний по свємо їх мінімізує.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Летучая Мыша » 13 липня 2007, 13:27

у нас у одного нотариуса помошники так работают, услуги по подготовке документов, а в реестр записываеться только сумма как у госов.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10657
Дякував (ла): 9976 раз.
Подякували: 9862 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Vолодимир » 13 липня 2007, 13:44

Марина толково але не до цього місця
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення lily » 14 липня 2007, 17:24

"Народ, о чем вы говорите? Нотариусы будут уважать себя? Это смешно.Если ""старые"" нотариусы докатились до того что платят ""откаты"" риэлторам и банкам в размере 10%, то новенькие садятся и стартуют с 20%. А те ""наивные"", которые еще пекутся о законности, просто видимо мало знають нашу судебную систему, да и прокуроско-милицейскую тоже. Если кому- то из клиентов надо будет решить вопрос в свою пользу, то им ""по барабану"" ваши ""нотаріально посвідчені договори"" и ""законность"". Определенная сумма у.е. , которую , кстати тот же адвокат передаст чиновнику черным необлагаемым налогом налом поможет и вопрос решить, и еще и нотариуса виноватым сделать. Скоро бизнес начнется по возмещению ущерба, причиненного ""незаконными""действиями нотариуса, вспомните мои слова еще не раз.А пока нас плодят как кроликов, или вернее как куриц, которые несут золотые яйца в основном для предприятия ГИЮ. Вот те умеют ""решать вопросы""!!! налоговая и ПФ по сравнению с ними - сопляки, и просто отдыхают. А пока нотариат - клондайк для МЮ, УНП и ГИЮ, и они работают по принципу - чем хуже нотариусам, тем легче им устраивать весь этот беспредел и ловить своих жирных карасиков в мутной воде."
lily

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Per se » 15 липня 2007, 01:28

Да простят меня мужчины и дети , но Чувствую себя как TAMPAX: в хорошем месте, но в плохое время...
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення sello » 15 липня 2007, 17:46

"Мені здається, що не все так погано. Все залежить від людини і її особистих якостей (незважаючи на фах). Бувають поганими і нотарі, і сантехники, і судді, і водії, ну той що, всіх зрівняти? Негодиться! Серед моїх, як висловилася lily (доречі, це не докір), ""старих"" колег є такі, яким я при зустрічі руки не подаю, але є й такі, до яких в мене язик не повертається звернутися на ""ти"", хоча знаємо один одного не одну ""п""ятирічку"" і не одну рюмку горілки розпили за одним столом. Почуття гідності (в широкому сенсі цього слова), про яке пише Марина, воно - або є або його немає. І з освітою почуття гідності не отримується (це моя особиста думка). Серед мої знайомих є сантехники з почуттям гідності, яким які б гроші я не пропонував, але вони все одно свою роботу зроблять по-своєму якісно, або відмовлять мені, пояснюючи це тим, що не мають бажання ""червоніти"" за халтуру. Знаю і ""старих колег"" по нотаріальному цеху, які клієнту напідпитку готові шнурки зав""язувати і посвідчувати договір по фотокопії паспорту. Стосовно піклування про законності вчинених нотаріальних дій - хай хвилюється той, хто цю законність порушує! За багато років бувало всякого але законність не порушував. І ніхто до сьогоднішнього дня з власних структур не турбував і не турбує. А де-хто з ""старих колег"" не встигає відкуплятися від чергової халепи. І ці факти рано чи піздно стають відомими широкому колу. Доречі, не боявся і не боюся ніяких перевіряючих (окрім ""старих"", поважаємих мною, колег). Х... кому дам можливість ""взяти"" мене голими руками. Бо краще мене (не конкретну персону, а пересічного нотаріуса) наше ""безталанне нотаріальне"" законодавсто) не знає і не розуміє. Свою справу, якщо ти Професіонал, у будь-яки часи, за будь-яких обставин, треба робити гідно, з повагою насамперед до себе, а звідти об""єктивно з""являється і повага до клієнта. Тільки клієнт не дурень і прекрасно відчуває ""якість"" поваги нотаріуса до нього. Тобто повага напускна, про людське око або повага щіра, взаємна. І тільки тоді клієнт сам собі не дозволить собі неповагу (я вже не кажу про хамство) до нотаріуса. А лавриновичі нехай піклуються про те, як би профі не пішли з лав нотаріату у адвокати і не почали ""громити"" будь-які нотаріальні дії нотаріусів нової формації - ""косарів бабок"", а там, дивись і до наказів МЮ доберуться, адже СРСРкий лозунг ""Знання-сила"" ніхто ще не спростував.Всіх цілую, sello."
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27441 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення нло » 16 липня 2007, 13:48

"Может прозвучит банально,коллеги,но как сказал герой одного фильма:""Страна непуганных идиотов!""Мне действительно страшно.Я работаю всего лишь три года частным нотариусом (но у меня достаточно богатый опыт работы юристом в некоторых других отраслях права) и мне становится не по себе...я не давала и не собираюсь давать никаких ""откатов""...и что, у таких как я нет будущего?! Я воспитывалась при Союзе и до сих пор верила в ""светлое будущее"", а теперь...как Терминаторе-2...""NO FAITH-нет судьбы""...Мрачно!Обидно!И ПРОТИВНО!!!"
Трудно плясать под чужую дудку, когда бьешься рыбой об лед
нло

Повідомлення: 1025
Дякував (ла): 648 раз.
Подякували: 156 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів