Форум

Інформаційний ресурс

свідоцтво про передачу заяви

Номер повідомлення:#1

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 16:59

Колеги. підкажіть будьласка як видати Свідоцтво про передачу заяви. Складність виникла через те, що у затвердженій формі цього свідоцтва немає вказівки та місця для опису відповіді, що надійшла нотаріусу на передану заяву, а інструкція вимагає вказання змісту відповіді що надійшла.
OLYA

Повідомлення: 157
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 17:00

Колеги. підкажіть будьласка як видати Свідоцтво про передачу заяви. Складність виникла через те, що у затвердженій формі цього свідоцтва немає вказівки та місця для опису відповіді, що надійшла нотаріусу на передану заяву, а інструкція вимагає вказання змісту відповіді що надійшла.
OLYA

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Альвиора » 13 липня 2007, 17:03

ДОВІДНИК НОТАРІУСА №2-3 2005 рік, стор. 83
Альвиора

Номер повідомлення:#4

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 17:06

так там є форма свідоцтва АЛЕ ЩО Ж ВІДПОВІДДЮ яка надійшла на передану заяву???Де про неї писати?
OLYA

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Александр » 13 липня 2007, 17:07

"Форма N 28Свідоцтво про передачу заяви УКРАЇНА СВІДОЦТВО Місто (селище, село) ________________________________________________________________,___________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, _________________________________________________________________________, нотаріус (прізвище та ініціали) ____________________________________________________________________________________, (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) на підставі статті 84 Закону України ""Про нотаріат"" посвідчую, що мною""___"" ________________ року передано __________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові_____________________________________________________________________________________ фізичної особи чи найменування юридичної особи, якій передано заяву) заяву ________________________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи чи найменування юридичної особи,____________________________________________________________________________________. які подали заяву) Заява містила ______________________________________________________________________. (зазначається короткий зміст заяви) Особу громадянина (представника), який подав заяву, установлено. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________ (державного мита, плати) Нотаріус Печатка Підпис "
Александр

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Альвиора » 13 липня 2007, 17:08

Сформулюйте точно питання.
Альвиора

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Александр » 13 липня 2007, 17:23

В отношении вопроса. Св-во відается по просьбе лица от имени которого передается з.я. А ответ о получении - САМО З/Я отправляйте почтой с уведомлением. Вам вернут корешок о получении адресатом.
Александр

Номер повідомлення:#8

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 17:24

В інструкції пише, що у свідоцтві, яке я видаю слід зазначати зміст відповіді, яка надійшла на заяву яку, я передавала. Т.Т. Я вчинила дію - передача заяви від гр. А до гр. Б. Гр.Б. мені подав відповідь на передану заяву і я тепер повинна зміст відповіді вказати у свідоцтві. А ДЕ САМЕ Я ЙОГО ПОВИННА ВКАЗУВАТИ??????? Там де і зміст заяви яку я передавада? далі по тексту з нового абзацу??? Т.Т. Пишу заява містила __________ на неї подпно відповідь ___________________?????Але тоді чи не буде це недотриманням форми?????
OLYA

Номер повідомлення:#10

Повідомлення sello » 13 липня 2007, 17:35

Olga, Ви звернули увагу на дуже важливий момент. Це недоработка нашої нової як і старої інструкції. Видаю свідоцтво без змісту відповіді, адже це іменно свідоцтво про передачу заяви, а не отриманої на неї відповіді. Якщо цікавить це питання, можу пізніше, на вихідних доповісти біль докладно.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27441 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 17:39

Тому що я не буду робити договір про відчуження чстки в буд. Про бажання продати якраз і передавали заяву. А тепер вони ідуть до іншого нотаріуса і хочуть підтвердити, що заяву передавали і хочуть взяти у мене свідоцтво я ж не можу відмовити. І про відповідь на цю зяву яку мені подали я теж відповідно до інструкції не вказати не можу.
OLYA

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Nonna » 13 липня 2007, 17:40

Зачем змист , это же свидоцтво , недоработка иструкции.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Nonna » 13 липня 2007, 17:47

О , пока писала ,отправляля sello тут как тут. Вы не хотите делать или они у Вас не хотят? Я бы сделала Свидоцтво согласно формы (может др. нотариус не принять если не по форме) , а на запрос другого нотариуса дала бы довидку , что отправлено... и получено ...
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 17:59

"Я не хочу делать. Во первых там суд. спор про поділ в натурі квартири. Я тоді повинна все з""ясувати, чи можна відчужувати, може там вже рішення є, а по друге в квартирі прописані малолітні діти (іншого співвласника, не того, який продає), але це ж питання.Я як щодо інструкції мені можуть вказати на те, що я її не дотримала? "
OLYA

Номер повідомлення:#16

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 18:01

Если не получала ответ, надо указать что не получала.
OLYA

Номер повідомлення:#17

Повідомлення OLYA » 13 липня 2007, 18:10

"А взагалі я видаю його на бланку в 1 екземплярі, другий на білому аркуші залишаю собі, в реєстрі пишу в змісті нот. дії лише ""видача СВІДОЦТВа про передачу заяви"" . Про ідн. №"" ніде нічого не пишу?"
OLYA

Номер повідомлення:#18

Повідомлення sello » 16 липня 2007, 17:31

OLYA, Ви тільки передали заяву клієнта, але адресат за всіма канонами не повинен надавати відповідь персонально Вам. Адресат може надати письмову відповідь і Вашому клієнту на його домашню адресу. То як Ви зможете ознайомитися зі змістом відповіді або впевнено стверджувати, що відповідь Ваш клієнт від адресата не отримав? Будьте обережні! В Свідоцтві наполегливо раджу вказувати тільки зміст переданої заяви і все!
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27441 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення ssg » 16 липня 2007, 18:09

Як перевірити, що відповідь надійша дійсно від учасника спільної часткової власності? п. 55 Інструкції дозволяє посвідчити договір купівлі-продажу сторонній особі при наявності відомостей, що інші учасники ВІДМОВИЛИСЬ ОДЕРЖАТИ надісланні на їх адресу заяви продавця. А справжність підпису на заяві учасника про відмову повінна бути засвідчена в нотаріальному порядку. Згодна с sello, тільки зміст.
ssg

Повідомлення: 142
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів