Номер повідомлення:#11
Олл
» 27 вересня 2007, 21:52
А що буде з тим, хто не побажає дотримуватися [qoute]єдиної нотаріальної практики[qoute]? Розстріляємо холостими патронами? Єдина нотаріальна практика - ЦЕ ЗАКОН!!!А нотаріус, який здійснює правозастосовчу діяльність, сам відповідає за те, що зробив. Єдиний при цьому вихід, якщо не сподобається договір колеги, посвідчений за місцезнаходженням фіз.особи (навіть якщо це й буде МІСЦЕ ФІЗИЧНОГО ПЕРЕБУВАННЯ в приміщенні, де працює нотаріус), спробувати [qoute]організувати[qoute] заходи у відповідності до ст.51 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]: затримати документ і направити його на експертизу. Або винести постанову у відмові вчинення нотаріальної дії.Мені надзвичайно цікаво, невже Круглий стіл, на який Vолодимир покладає надії, [qoute]вилікує[qoute] Україну. Я особисто вже на форумі говорив, що після того, як кияни надзвичайно активно почали працювати з усім, що потрапляє під руку, в мене не залишилося жодних перешкод для прийняття [qoute]власного вірного рішення...[qoute] Така ситуація [qoute]правової анархії[qoute] буде існувати до тих пір, поки не відбудеться її розв'язання ЗАКОНОМ. Можливо [qoute]Про нотаріат[qoute] в новій редакції, коли почне існувати ПРОФЕСІЙНЕ САМОВРЯДУВАННЯ НОТАРІУСІВ через визначену ЗАКОНОМ організацію з правами як захисту профінтересів, так і правами на підставі колективного рішення про притягнення нотаріуса до відповідальності. А на сьогодні ми всі нотаріуси одного нотаріального округу, визначеного духом махновського Гуляй Поля, в межах якого кожен обирає своє ...