Номер повідомлення:#9
Vолодимир
» 06 жовтня 2007, 14:36
Шановні колеги , мені здається Ви не на тих спускаєте собак. Це не вони відкрили шлюзи. Це питання до системи та до нас з Вами що не знайшли інструментів переконати систему та обрали відповідне керівництво в УНП. На мою особисту думку кожний з Вас скористувався би цією можливістю як би Ви булиб на їх місці. На мою думку це гарно що тепер вже наші колеги про щось нас запитують і хоч трохи не роблять дурниць !!! А скільки я вже бачив документів птенцов [qoute]трьохсот тисячників[qoute] які ні у кого ні чого не питають і таке ваяють !!! Через років та пять вони може це начнуть розуміти але минуле буде їх тягнути назад. Тому я прошу усіх визнати той факт що вже є і за можливості щось зробити щоб прирост такої якості нотаріусів якось зупинити , ну а ті що вже зайшли їм потрібно багато вчитися або з часом закритися. Головне щоб ця маса не розмила нашу професію. Тому мабуть нам потрібно ставитися до цього як до доведеного факту та щось робити щоб на майбутнє цих недоліків було менше. Сподіваюсь у нас це вийде і Ми зможемо провести через верховну раду Нашу редакцію ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]. З повагою.
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.