Форум

Інформаційний ресурс

Печать на заявлении

Номер повідомлення:#1

Повідомлення O.B. » 06 жовтня 2007, 13:57

Здравствуйте! Меня очень интересует вопрос: надо проставлять печать юр. лица на заявлении об отказе от права преимущественной покупки [qoute]частки у статутному капіталі юр. лица[qoute], по идее я ведь заверяю подлинность подписи представителя, т. е. руководителя ( в случае если директор по уставу имеет право делать все). Какие документы от такого участника я должна оставить при договоре купли-продажи доли в уставном капитале юр. лица?
O.B.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення O.B. » 06 жовтня 2007, 13:58

Здравствуйте! Меня очень интересует вопрос: надо проставлять печать юр. лица на заявлении об отказе от права преимущественной покупки [qoute]частки у статутному капіталі юр. лица[qoute], по идее я ведь заверяю подлинность подписи представителя, т. е. руководителя ( в случае если директор по уставу имеет право делать все). Какие документы от такого участника я должна оставить при договоре купли-продажи доли в уставном капитале юр. лица?
O.B.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення *Женская Логика* » 06 жовтня 2007, 14:07

http://www.yurradnik.com.ua/forum.php?action=topicid=5250
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Luna » 06 жовтня 2007, 14:17

Если ничего не знаете, отправляйте клиентов к другому нотариусу.
Luna

Повідомлення: 432
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 59 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення міра » 06 жовтня 2007, 14:27

luna,навіщо так зразу ,всі колись починали і не все знали, та і не виключено що другий нотаріус теж не все знає.О.В. скористайтеся повідомленням ХБУ
міра

Номер повідомлення:#6

Повідомлення O.B. » 06 жовтня 2007, 14:29

Luna, я не претендую на звание всезнайки, но по моему грубостью отвечать не обязательно.
O.B.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Nonna » 06 жовтня 2007, 14:34

міра,развеселила!!! Вам нужно было сначала самой просмотреть что там , а потом советовать О.В.
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення nots » 06 жовтня 2007, 15:11

Слушайте, а нельзя ли просто взять протокол собрания на котором этот вопрос решался? Там все учредители отказались от покупуи и дали згоду на продажу. На протоколе печать. Как кто считает?
nots

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Luna » 06 жовтня 2007, 15:31

А я и не собиралась грубить! Это был просто совет, я тоже так делаю и честно признаюсь в этом клиентам.Вы не должны быть всезнайкой, но Вы же проходили стажировку и сдавали экзамен, неужели вопроса о юр. лицах не было в билетах? Да, можно всегда обратиться к руководителю стажировки.
Luna

Повідомлення: 432
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 59 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Vatson » 06 жовтня 2007, 15:38

nots, я думаю протокола недостаточно, заявление от отказе от преимущественного права покупки должно быть нотариально удостоверено.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення pipa » 06 жовтня 2007, 15:48

O.B.не звертайте на них увагу просто нам всім до вподоби такі різні питання тому інколи можем рослабитись, а посуті питання і взагалі на майбутнє, щоб було менше таких питань від ЮО ставте печатку всюди і по більше це лишнім не буде ніколи, (директор діє від імені ЮО), а щодо документів то беріть всі шо є тоді не помилитесь:статут, свідоцтво,статистику, випискучи витяг, рішення на директора хоча виникне мабуть наступне питання куди це складати, відповідь: в окрему папку в шкафчику але не до договору купівлі-продажу. мабуть все.
pipa

Номер повідомлення:#13

Повідомлення O.B. » 06 жовтня 2007, 16:02

Спасибо, за поддержку Специалист. Я-то как раз и взяла все, только у юр. лиц есть юр. отделы которые тоже любят задавать вопросы и не хотят ставить лишний раз печати. В случае с доверенностями понятно печать обязательна, а как быть с заявлением, какое основание для отказа.Сослаться как на представительство юр. лиц? Luna, а смысл тогда в форуме. А по поводу екзаменов видно у Вас наболело, во всех ваших сообщениях чувствуется негатив по отношению к новеньким. Нельзя так, кто его знает как жизнь сложится...
O.B.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення pipa » 06 жовтня 2007, 16:08

O.B.на заяві ви ж засвідчуєте підпис не просто громадянина, а директора ЮО тому печатка необхідна а не хочуть ставити тоді пошліть гарно.
pipa

Номер повідомлення:#15

Повідомлення *Женская Логика* » 06 жовтня 2007, 16:11

O.B. форум для обговорення практики...а з Вами ми що обговорюэмо???? Мы Вас обучаем....учим......
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Vолодимир » 06 жовтня 2007, 16:39

Все дуже просто , якщо ю.о. , то потрібно відповідні атрибути вимагати .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення ТТК. » 06 жовтня 2007, 17:10

Я ЗВЕРТАЮСЯ ДО [qoute]ХОЧУ БЫТЬ УМНОЙ[qoute] чому так нервуєте? Не хочете відповідати не говоріть.Краще з Днем юриста ВАС та Вших колег та моїх.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення O.B. » 06 жовтня 2007, 17:32

Да-а-а! Вроде бы не в первый раз встречаешь [qoute]умников[qoute], но осадок остался... Ну и ладно! Всех с праздником - понятливых и платежеспособных Вам клиентов,[qoute]роботящих[qoute] помощников, дружелюбных коллег и конечно умиротворения в душе!!!
O.B.

Номер повідомлення:#19

Повідомлення логос » 06 жовтня 2007, 17:37

Шановні колеги з наступаючим ВАС всіх святом Днем юриста!!!І згадайте свої перші дні роботи нотаріусом, і хто ж їм підкаже , якщо не ми ,
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення matilda » 06 жовтня 2007, 23:45

Шановні колеги! Усіх вітаю зі святом! Бажаю гарних клієнтів, побільше роботи, і, дуже хочеться, щоб ми, нотаріуси, ставилися один до одного як до колег, а не як до конкурентів! А щодо обучения молодих нотарів, так і нам колись підказували, навчали, хоча інколи злить, що звертаються по допомогу за мізерними питаннями, бо лєньки почитати та подумати трохи. Та, знаю по собі, інколи так перемикає, такі памороки, що нічого не памятаєш і не розумієш. Ой, щось я сьогодні дуже добра, мабуть перед святом! ЩЕ РАЗ ВСІХ З ДНЕМ ЮРИСТА!
matilda

Номер повідомлення:#21

Повідомлення *Женская Логика* » 08 жовтня 2007, 13:58

надо было учиться что бы потом не слушать в свою сторону кучу комплиментов))))
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Oleg&Julia » 09 жовтня 2007, 13:57

В данной ситуации даже я согласна. Учиться лучше надо. Ну есть же элементарные вещи которые можно прочитать в инструкции, по которым экзамены люди сдавали. Ну уж не позорьтесь что ли на форуме с такими вопросами по [qoute]Обсуждению нотариальной практики[qoute], позвоните руководителю стажировки и спросите. Или пусть админ создаст еще один форум [qoute]Отвечает на вопросы только вошедших в наши ряды[qoute].А вообще может давайте будем просто игнорировать такие вопросы.
Oleg&Julia

Повідомлення: 564
Дякував (ла): 83 раз.
Подякували: 865 раз.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Олл » 09 жовтня 2007, 14:00

O.B., вже навздогін.Це відкритий форум, ставити такі питання, як нотаріус, щоб над Вами глузувала вся країна, екстрополюючи Ваш рівень знань на нотаріальний загал, просто абсурдно. Тому від деяких колег є небезпека [qoute]одержати по морді[qoute]. Не ображайтеся, але для кращого розуміння така [qoute]яскравість образу[qoute] необхідна. Зареєструйтеся на Малому форумі і, повірте, я першим виступлю на Ваш захист, коли ХТОСЬ З НАС припуститься, навіть закамуфльованих, образ. Бажаю Вам успіхів в роботі, нехай Господь утримує Вас від помилок і дарує задоволення від зробленого!
Олл

Повідомлення: 653
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 462 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів