Форум

Інформаційний ресурс

Шановні засновники сайту Юридичний радник, вчора був рік, як я стала користувачем Вашого сайту,...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Patron » 07 вересня 2007, 22:27

Шановні засновники сайту Юридичний радник, вчора був рік, як я стала користувачем Вашого сайту, за рік я перетворилася на палкого прихильника сайту юр.радника.Без сайту я свій робочий день не починаю. Вдячна Вам за спілкування з колегами, за швидкі консультації, за новинки в законодавстві, нові книги (практично маю всі), за те, що за останній рік я виросла в професійному рівні. Хочеться надалі з Вами співпрацювати, наснаги Вам, творчості, щоб всі Ваші [qoute]доброжелатели[qoute] тільки кусали свої лікті... Д Я К У Ю !!!
Patron

Повідомлення: 353
Дякував (ла): 518 раз.
Подякували: 346 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення МАГнолія » 07 вересня 2007, 23:45

Да,Патрон, я Вас підтримую. Цей сайт просто супер. Без нього не можна уявити ні один робочий день. Як наркотик. Що Ви Володимир з нами зробили!
МАГнолія

Повідомлення: 1702
Дякував (ла): 57 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Per se » 08 вересня 2007, 00:30

Patron, Сад, Это Вы точно сказали – этот ФОРУМ ИМЕННО НАРКОТИК. У меня уже муж ревнует к этому форуму. Секретарь говорит – ау, дорогая, у тебя клиенты на приеме!!! Не могу с собой ничего поделать ! прямо напасть какая то, а главное и не хочу ничего делать – мне это нравиться и это стало часть моей жизни !!!Премного благодарна всем основателям сайта !!!!! Всем тем кто постоянно тут висит – мы лучшие, и все об этом знают !!!!! Нам завидуют, нас цитируют, нас копируют, о нас знают !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Виват!!!!!!!!!!!!
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Летучая Мыша » 08 вересня 2007, 11:24

Patron, поздравляю! А то что форум точно наркотик так это наверное не у всех, но у многих. Незнаю как у других, но я даже дома, когда есть минутка, стараюсь почитать кто чего написал.lol, у меня с мужем такая же история, говорит лучше б ты мне эту минутку уделила.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10657
Дякував (ла): 9977 раз.
Подякували: 9865 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення МАГнолія » 08 вересня 2007, 13:37

Саме ліпше в тому що зробили Володимир з командою, зуміли нас об[qoute]єднати, не знаю скільки на зареєстрованих тут нотарів, але ми навчилися радуватися разом, переживати разом, допомагати один одному.
МАГнолія

Номер повідомлення:#7

Повідомлення МАГнолія » 08 вересня 2007, 13:49

Тут ми справді КОЛЕГИ.
МАГнолія

Номер повідомлення:#8

Повідомлення ШОКОЛАДКА » 08 вересня 2007, 16:31

Таксамо дякую адміністрації сайту за можливість спілкування з колегами. Раніше працювала в великій державній конторі. При любих стосунках і розкладах завжди ми - нотаріуси контори - збирались для обговорення якихось важливих питань. Рішення приймали разом. Коли перейшла працювати приватним нотаріусом відчула себе в певному вакуумі. УЮ - звертатись буквально нідокого - розумних звільнили, новим ще працювати над собою і працювати. Як правильно зауважила Сад сайт дав можливість не тільки професійного але й багатого міжлюдського спілкування. Разом ми безперечно сильніші. Як би ж разом ми могли ще й відвертати страшні речі, що відбулися з нотаріусом з Токмака.
ШОКОЛАДКА

Повідомлення: 634
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Риба-Рак » 08 вересня 2007, 20:45

І я дуже дякую за сайт та за чудову можливість поспілкуватись з колегами по душам
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення lily » 08 вересня 2007, 21:47

також дякую
lily

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Tamozhennik » 08 вересня 2007, 23:46

Да! на самом деле полезный, нужный, замечательный форум! С доброжелательными, всегда бегущими на помощь пользователями!
Tamozhennik

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Риба-Рак » 09 вересня 2007, 01:16

правда Tamozhennik
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Весна :) » 09 вересня 2007, 16:10

Patron я Вас посдравляю с годовщиной!!!!!! Самое удивительно, что Вы это запомнили. Значит действительно это общение близко Вашему сердцу. Спасибо большое админу что есть такой форум. Сегодня воскресенье, я не на роботе но на форум заглянула - СКУЧАЮ!!! Это хороший наркотик , а главное от него не только положительные эмоции - но и большая ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНАЯ пользя. Пусть это звучит немножко громко но это ФАКТ. Всем привет!
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення csara » 14 листопада 2007, 19:11

Вже другий місяць як я зареєстрована користувачем сайту. Як не дивно змогла зареєструватися 13 числа з першої спроби (хоча число не зовсім), але тоді не задумувалася - бо питань було уйма. Зазаз навіть у вихідні передивляюся повідомлення. ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!
csara

Повідомлення: 309
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів