Форум

Інформаційний ресурс

спільна часткова власність на земельну ділянку

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Во как... » 21 жовтня 2005, 16:50

"Винекла проблема з відділом земельних ресурсів, я не згідна з їх рішенням, а як вважаєте Ви? Ситуація така: подружжя купувало будинок, виявили бажання записати їх обох як співвласників нерухомості. Отже маємо дхох покупців, які є подружжям і мають будинок у спільній часткові власності. Земельна ділянка, на якій розташований будинок, не була приватизована, отже подружжя розпочало процес приватизації вже на своє ім/""я. Відділ зем. ресурсів заставляє їх переробити договір на спільну сумісну властість, або на одного власника. Земельники вважають, що приватизувати зем. ділянку у спільну часткову власність не можливо, для цього вимагають виділу часток в натурі. А взагалі, земельники на мої запитання відповіли так:/""Перед тим,як відчужувати будинок, необхідно приватизувати землю/"", а отже я би мала відправити людей приватизовувати землю, а потім відчужувати і землю, і будинок? "
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Во как... » 21 жовтня 2005, 18:16

Подружжя купило будинок з виділом часток, тобто у спільну часткову власність, кожному по 1/2 ідеальній частці.
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення pipa » 19 листопада 2005, 16:43

А хіба вам не всерівно куди ваша фотокопія піде, ви ж не можете знати і не повинні запитувати для чого особі фотокопія і хто буде знати для якої мети ви її засвідчили, не має ж написів фотокопії для дій закордоном.
pipa

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Samanta@I » 22 листопада 2005, 18:49

Согласно ЗК в случае приватизации земли под домом, находящеся в совместной собственности на земельный участок возникает только общая совместная собственность т.е. без определения долей.
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Samanta@I » 22 листопада 2005, 18:49

Согласно ЗК в случае приватизации земли под домом, находящеся в совместной собственности на земельный участок возникает только общая совместная собственность т.е. без определения долей.
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів