Форум

Інформаційний ресурс

Звіт по неповнолітніх

Номер повідомлення:#1

Повідомлення slip » 09 січня 2008, 19:49

Колеги, чи обов’язково здавати звіт по неповнолітніх у випадку коли не було вчинено нот дій за участю малолітніх та неповнолітніх не можу знайти лист згідно з яким треба подавати таку інформацію.
slip

Повідомлення: 438
Дякував (ла): 36 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Liliya » 09 січня 2008, 20:06

Я особисто направляю листа про те, що не було вчинено жодної нотаріальної дії за участю неповнолітніх та від імені малолітніх.Лист МЮУ від 20.05.2002 року № 38-12/510 наступного змісту :[qoute]На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2001 р. № 1712 та з метою забезпечення реалізації Стратегії подолання бідності, затвердженої Указом Президента України від 15 серпня 2001 року № 637 прошу забезпечити постійний жорсткий контроль за дотриманням житлових та майнових прав дітей при вчиненні нотаріальних дій державними та приватними нотаріусами та, починаючи з II квартала 2002 рокумісяця, подавати до Міністерства юстиції України інформаційні матеріали щодо кількості вчинених нотаріусами нотаріальних дій за участю неповнолітніх.Підготовку інформаційних матеріалів, для їх наступного узагальнення відповідно до Комплексної програми забезпечення реалізації Стратегії подолання бідності, прошу забезпечити в розрізі наступних показників:— кількість виданих свідоцтв про право на спадщину на ім[qoute]я неповнолітніх— кількість посвідчених угод про відчуження (оренду) і заставу майна, в т.ч. нерухомого, що належить неповнолітнім-- кількість посвідчених договорів дарування майна на користь неповнолітніх— кількість вчинених виконавчих написів про стягнення плати за утримання дитини в державному закладі— кількість інших нотаріальних дій, вчинених за участю неповнолітніх— загальна кількість нотаріальних дій, вчинених на протязі звітного кварталу за участю неповнолітніх.Заступник Державного секретаря Л.В.Єфіменко
Liliya

Повідомлення: 31
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення dvita » 09 січня 2008, 20:07

наше управление (Киев) в 4 квартале 2007 уже готовый выбрасывали, сказали что делать уже ненадо
dvita

Повідомлення: 470
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 84 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення slip » 09 січня 2008, 20:13

Liliya dvita, дякую за допомогуЯ чомусь вирішив, що коли не було вчинено нот дій за участю малолітніх та неповнолітніх не потрібно і звіту. Виявляється з точки зору управління юстиції я не правий, тепер мушу пояснення писати, не знаю чи можна написати, що не було вчинено таких дій- тому і не вислав звіт, чи щось придумати.
slip

Повідомлення: 438
Дякував (ла): 36 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення sello » 09 січня 2008, 22:49

slip, можна придумати, що звіт вислали але з вини, може, пошти він не дійшов. Але у журналі вихід.кор. він повинен бути зареєстрований та й другий примірник у Вас повинен залишатися. А за загальним правила діловодства та етики листування на будь-який запит, лист (ну може окрім повідомлення) треба надавати відповідь. Будь-кому, а УЮ тим апче, щоб [qoute]прикрити[qoute] себе документом. Тай і як УЮ може знати чи були у Вас дії за участю дітей чи, дійсно, Ваш лис загубився, тому раджу у будь-якому випадку відповідь надавати.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27442 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення наивная дура » 10 січня 2008, 22:17

[qoute]реалізації Стратегії подолання бідності[qoute] исключительно подачей отчетов нотариусами... Но увы, приходится.. подаю как и Боцман.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Сана » 12 січня 2008, 18:43

Мне абсолютно безразлично, выбрасывает ли управа мой отчет о том квартале, когда малолетних и несовершеннолетних не было, или нет. Но я все равно его посылаю, обязательно провожу по исходящей. Просто логично и красиво, чтобы, если был запрос- так пусть будет и ответ. Впрочем, подозреваю, что и они его не выбрасывают.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Сана » 12 січня 2008, 19:01

Тоже правильно.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів