Форум

Інформаційний ресурс

Терміново

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Нота » 27 жовтня 2006, 14:47

Є реальна проблема: будинок на 5 квартир.Кожна окрема вартира - це частка від цього будинку. Один із співвласників, а там їх 5, за рішенням суду виділив собі у особисту приватну власність свої 7/20 частин (свою квартиру). Проблема ось в чому, тепер БТІ не знає як зареєструвати ці виділені 7/20 частин, оскільки якщо воно напише їх як одну цілу, то в інших співвласників не вийде одна ціла. Як бути в такій ситуації?У кого в районі була така практика і вирішувались такі питання, адже у нас в місті це вперше, а з документами щось необхідно робити.Допоможіть, мені це так терміного необхідно.
Нота

Повідомлення: 324
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 27 жовтня 2006, 17:27

Я когда столкнулась с сией проблемой то решила для себя и теперь всегда советую клиентам...делать не выдел а подил между всеми.....так и регистрировать проще.....теперь у него не 7/20 а я так думаю что целое.....тоесть как обычная квартира.....а остальным я думю что ничего менять ненадо а в справе в бти должны сделать отметку что был такой договор....и потом этот договор будет неотъемлемой частью правоустанавливающего оставшихся списвласникив.....и в витягах бти обязано будет указывать что там был выдел.....вообщем у меня с этим выделом всё дошло до того что мы подписали договор о разорвании и приведение сторон в первоначальное состояние.....
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення igor » 30 жовтня 2006, 17:57

"У відповідності до ЗУ ""Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень""Стаття 22. Державна реєстрація прав у разі поділу або об'єднання об'єктів нерухомого майна 1. У разі поділу об'єкта нерухомого майна відповідний розділДержавного реєстру прав закривається, кадастровий номер цьогооб'єкта нерухомого майна скасовується. Одночасно для кожного зновостворених об'єктів нерухомого майна відкривається новий розділДержавного реєстру прав на нерухоме майно і нова реєстраційнасправа. Кожному з новостворених об'єктів нерухомого майнаприсвоюється новий кадастровий номер.Тому вважаю, що БТІ повинно закрити реєстраційну справу щодо поділеного нерухомого майна та відкрити нову справу, де вказати нові долі згідно рушення суду, і при подальшому продажу як правовстановлюючий документ ми витребуємо рішення суду та перший доркумент. (про що зазначається в витягу)"
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів