Номер повідомлення:#4
КОС
» 16 листопада 2006, 22:55
"А я так вважаю: що стосується ЗУ ""Про іпотеку""- не оспорюється. Але спірне питання (і я вважаю ще більше- невірна позиція БТІ) щодо того, чому БТІ не вказує оцінку нежитлової будівлі в своїх док-тах.Звернулася до їх Інструкції № 127 від 24.05.2001."" п.1.2: Інструкція визначає......З МЕТОЮ: - визначення .... - обстеження.... - УСТАНОВЛЕННЯ ВАРТОСТІ "" (що для нас важливо)Далі: ""п.1.3. Інструкція діє на всій тер. УКраїни для здійснення технічної інвентаризації ОБ""ЄКТІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА ВСІХ (!) ФОРМ ВЛАСНОСТІ""І останнє: ""розділ 2. Об""єкти, що підлягають інвентаризації. (і тут іде перелік майже всіх відомих та існуючих видів нерухомості)"" Що тут незрозумілого? все оціняють і повинні записувати у витяг, а що ми будемо брати до уваги - за це хай БТІ не переживає. (В мене був випадок, де дарувався магазин, то де їм брати оцінку взагалі? у юр.особи хоч балансова є, а тут як)Я вважаю БТІ не праве, але якщо БТІ нам покажуть інший норм.док., то побачимо далі, що робити. Правда ще ніхто не показав."