Форум

Інформаційний ресурс

Новоспечені нотаріуси. Свіжий анекдот.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Bona Mente » 24 березня 2008, 14:06

Шановний, адміністратор, доступ до цього форуму, мають не тільки нотаріуси, але й всі охочі, не хочеться аби сторонні читали все це. Перенесіть на малий, або взагалі знищіть. Пліз!!
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення sello » 24 березня 2008, 15:45

L, вибачте, якщо якимось чином образив Вас. Писати повідомлення почав у 01.15 24.03.2008 року без будь-яких думок або згадувань про Вас. Єдина мета мого повідомлення - попередити про можливі наслідки подібних заяв від двох громанадян.З V, не сперечався та й з будь-ким іншим. Вважаю цю справу - марною тратою часу, відпущеного мені на життя. Це не позування. Це моя життєва позиція. Маючий вуха, да почує, маючий очі, да побачить.З повагою до всіх вас, мої колеги, Боцман.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27446 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Alla » 24 березня 2008, 19:54

І підсумовую на правах особи, що розтіяла весь спір. Я справді питала щиро про те, що я щось пропустила в цьому питанні. І тепер вважаю, що хоч і немає прямої заборони робити заяви від двох осіб, але прийшла до думки, що буду надалі оформляти тільки від однієї особи.І ще раз прохання до всіх форумчан, давайте свої погляди і позиції висловлювати коректно, без образ.Вибачте всі ті, кого я зачепила своїм сарказмом, в тому числі і NOTARIUS22/
Alla

Повідомлення: 623
Дякував (ла): 2228 раз.
Подякували: 893 раз.

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Bona Mente » 24 березня 2008, 22:30

Дякую, Алла, в мене камінь з душі звалився. Пробачте і ви мені. Я переживала, що в повідомленні, яке стосувалось довіреностей на двох, ви могли сприйняти той жарт на свій рахунок. Настрій був такий на той момент. Я, Вам, щиро бажаю успіхів! Не сердіться, також інші колеги, якщо мої відповіді завдали комусь прикрощів. Дуже, рада, що закінчую цю тему на такому позитиві. Головне- це спокій і душевна рівновага.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#66

Повідомлення Тетяна Іванівна » 26 березня 2008, 14:34

20 років з конфіскацією майна- це не статья КК України, а умови договору іпотеки!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))
Тетяна Іванівна

Повідомлення: 77
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів