Номер повідомлення:#34
V
» 12 травня 2008, 21:46
„Що конкретно Ви пропонуєте ?” – знав би прикуп, був би в дамках.Якщо це щодо дії, то існує виважене професійне спілкування та прийняття колективних публічних рішень. Якщо це щодо форуму, то бажаю йому завжди йти в ногу з сьогоденням і не втрачати свого амплуа. Якщо це щодо достатньо об’єктивно обговорювання на колегії проблеми боротьби з корупцією то варто відзначити, що червоною лінією проведено паралель залежності усунення ганебного явища завдяки якомога швидшому створенню сільського нотаріату. Це все мені нагадує відомий виступ – „... ви мене спитаєте, де я так довго був... черпав наснагу з баночки...” див. http://video.oboz.ua/movie.php?aWQ9MTQxNzUmdnQ9MA==Чому так довго? Ще рік тому звернув увагу на подібне шоу Лавриновича де він успішно підбив підсумки. От як декілька років, юстиція намагається створити Орган організації антикорупційної політики для здійснення нагляду та координації. Нарешті прагнення втілені в схвалений проект. Але положення Конвенції проти корупції передбачають інше.Пропоную Вам, як лідеру практичного нотаріату, допомогти Мінюсту хронологічно висвітлити всі помилки, що привели до усугублення корупційного стану справ у державі. Доповідачка Моніторингового комітету пані Рената Вольвенд, президент Greco Драго Кош, провідний експерт у галузі боротьби з корупцією Горан Клементич та і міжнародний альянс боротьби з корупцією групи країн Ради Європи, вельми зацікавлені в дотримання юстицією міжнародних стандартів проголошених Україною, як приоритетних. Якщо це щодо відхрещення від активності і умивання рук, то Ваша справа:-) Пасивність приведе до прийняття закону про нотаріат в редакції МЮ. До речі, адміністративний контроль міністерством потрібно підмінити професійним громадським, як в багатьох країнах, а не схвалювати реєстрацію:-)