Форум

Інформаційний ресурс

Терміново!!

Номер повідомлення:#1

Повідомлення lenna » 22 січня 2007, 14:20

Будь ласка, у кого є зразок заяви про невизнання батьком дитини, пришліть на адресу lenna80@mail.ru
lenna

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Альвиора » 22 січня 2007, 14:57

Що маєте на увазі? Мабуть відмову від батьківських прав на користь іншого?
Альвиора

Номер повідомлення:#3

Повідомлення lenna » 22 січня 2007, 15:05

Нет, супружеская пара была разведена, в течении 10 мес. со дня развода, родился ребенок, согласно ст122 СК Украины, надо подать совместное заявление о непризнании отцом ребенка
lenna

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Patron » 22 січня 2007, 16:28

"Органу РАЦС -------------району м. КиєваПетрової Ганни Григорівни. мешкає -----------, паспорт, іден. кодПетрова Івана Микитовича, мешкає ___________, паспорт, ідент.код. Заява про невизнання чоловіка батьком дитиниМи з 31 грудня 2002 року перебуваємо у зареєстрованому шлюбі, а з 1 вересня 2004 року народилася дочка - Людмила. Однак приблизноз початку 2003 року ми спільно не проживаємо та не підтримуєсо інтимних стосунків Тому вважаємо, що батьком дитини не є Петров Іван Микитович.Я, Петров Івн Микитович, не визнаю себе батьком дитини, народженої 1 вересня 2004 року моєю дружиною Петровою Ганною Григорівною.Я, Петрова Ганна Григорівна, підтверджую, що мій чоловік Петров Іван Микитович не є батьком народженої 1 вересня 2004 року мною дитини.Відповідно до ч. 1 ст. 135 СК України прошу внести відомості про батька до актового запису про народження дочки Петрової Людмили Валеріанівни.У графі ""Відомості про батька"" прошу записати прізвище батька за моїм прізвищем і вказати таке ім'я та по батькові Петров Валеріан Іванович.Запис про громадянство батька прошу записати за моїм громадянсьвам.Дата Підпис : 1_________ 2___________Посвідчувальний напис"
Patron

Повідомлення: 353
Дякував (ла): 518 раз.
Подякували: 346 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів