Номер повідомлення:#1
маленький помощник
» 16 липня 2008, 19:15
Продается приватне аграрне орендне підприємство. Учредитель физ.лицо. Покупает Юр.лицо. Уставной фонд 1000 грн, продется за 500 000 грн. Я требую такие доки:1.Установчі документи юридичної особи, корпоративні права якої відчужуються (статут, свідоцтво, довідка ЄДРПОУ, виписка з державного реєстру, де обовязково повинен бути зазначений склад засновників, печатка)2.Установчі документи юридичної особи [qoute]А[qoute], яка є покупцем (статут, свідоцтво, довідка ЄДРПОУ, виписка з державного реєстру, де обовязково повинен бути зазначений склад засновників)3. Протокол загальних зборів юридичної особи [qoute]А[qoute], яка є покупцем, про те, що засновники вирішили купити аграрне приватне підприємтво за 500 000 гривень. Протокол про призначення на посаду директора. 4. Паспорт директора юр.особи [qoute]А[qoute] та Продавця (його дружини)5.Код продавця та його дружини6.Свідоцтво про одруження.7. Довідку з банку про те що, статутний фонд складає 1000 гривень и він внесений в повному розмірі.У підприємства є активи, чи потрібно вимагати оцінку цих активів? Я вважаю, що ні! Як, вважаете, ви? Перевірте мене будь-ласка, чи нічого я не забув?Які можуть бути підводні камні? Що обов'язково треба включити в умови договору, чи є якісь нюанси? А податок в кінці року продавець сплачує з суми (500 000-1000=499 000 * 15%=74 850 ОГО) Правильно?