Форум

Інформаційний ресурс

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ І.Г. БЕРЕЖНОЇ ДО УКРАЇНСЬКИХ НОТАРІУСІВ

Номер повідомлення:#31

Повідомлення LL » 19 вересня 2008, 01:11

Я особисто також дію і сподіваюсь , що хоч краплинка та буде від цього користі .
LL

Номер повідомлення:#32

Повідомлення LL » 19 вересня 2008, 01:18

Відносно коштів я розмовляла з Володимиром і отримала наступну відповідь: 1. Для того щоб гроші щось вирішили , то є дуже велика тарифікація і наш народ просто її не збире , а як результат отримаєшь тільки велике пятно на репутацію . 2. Збирати потроху , то потім кому це потрібно скажуть , що а куди це він їх подів , а не собі чи поклав у карман і далі читай пункт перший . 3. Є один варіан щоб не вляпатися у дві перші ситуації , але він тільки відпрацьовується . А на сьогодні Володимир рахує , що краще поки працювати виключно за рахунок розуму та своїх особистих коштів . В кого є ідї на цю тему , то дзвоніть не вагаючись до нього.
LL

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Деметра » 19 вересня 2008, 13:52

Господа, нас в очередной раз предали, мы в .....! Что в это открытом обращении, Бережная и иже с ней борятся за внесение в закон 1425 каких-то блошиных замечаний. Где квота, где вопросы оплаты. Видно кто попадает в Раду, становиться как все, свою рубашка ближе к телу. Ничего хорошего нас не ждет.
Деметра

Повідомлення: 369
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Vолодимир » 19 вересня 2008, 14:52

Для того щоб стверджувати що хтось когось предал потрібно приймати в цьому участь , а так ... . Для того щоб диктувати свої умови потрібно мати за спиною ресурси , у тому числі і адмін , а ось коли НАС єдиниці , то є можливість тільки маневрувати і не здаватися до кінця . Багато крамольних речей погоджено убрати - це екзамени , це аналювання на підставі заяв і т.і. Квоту через малий закон не погодяться . Ми квоту проводимо через нову редакцію . Тому якщо є бійцівський дух і бажання щось робити , то запрошую до участі . З повагою
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення ksilex » 19 вересня 2008, 15:06

... не по темі але щодо І.Г. БЕРЕЖНОЇ: цей нотаріус привабливої зовнішньості на хвилі [qoute]танців з зірками[qoute] став досить публічним, популярним і як наслідок депутатом (такі вже в нас цінності цього мандату). Так ось, дивився якось Свободу Шустера (Євро-2012 обговорювали)і там вона як [qoute]людина[qoute] проявила себе мягко скажеш не дуже, правда Суркіс вчасно поставив її на місце і зробив це дуже класно, красавчеГ. а ці її листи признаки зіркової хвороби.
ksilex

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Клер. » 19 вересня 2008, 15:48

ksilex, ну звідки у вас стільки злості? Поговорити, попліткувати і обливати брудом, так як ви, може кожен. Чи Ви особисто щось робите для того, щоб закон дійсно підтримував і захищав нотаріат? Я вірю Володимиру, якщо він сказав, що багато що погоджено, значить, так і є. А якби не було Бережної в раді, то через кого це все робилося б? Через людей, які так близько до нотаріату, як ви до Марса?
Клер.

Повідомлення: 1381
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 254 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Альвиора » 19 вересня 2008, 15:52

ksilex! Начните с себя. В чужом глазу - соринку видно, а в своём и бревно не заметно. Вы же тоже не святая....
Альвиора

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Оленка Справедлива » 19 вересня 2008, 16:10

ksilex, жизненный опыт показывает, что никогда не надо спешить осуждать или восхвалять: время всё покажет и расставит по своим местам.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Marysia. » 19 вересня 2008, 16:48

хочется, очень хочется, вопреки Станиславскому, кричать [qoute]Я верю![qoute]. но я сомневаюсь очень. Эх жаль когда-то давно предлагали (случайно) - выдвинуть в депутаты. Я отказалась( не могу кривить душой и скрывать истину- у меня на лице текст появляется, который в мозгу прокручивается) - как результат в рядах нардепов - ни одного знакомого лица.А на счет разговоров с депутатами, которым эта тема неинтересна, считаю [qoute]вода камень точит[qoute], говорить надо, тема то у него отложится в мозгу, может при голосовании или в процессе обсуждения кто-то и поднимет лишний раз руку за то, про что он хоть что-то слышал...
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення ksilex » 19 вересня 2008, 17:52

Клер, Альвиора - нікого я брудом не обливаю, ніякої злості в мене немає, а щодо цієї особи, то вона є публічною і я маю право висловлювати свою думку щодо неї, аби такі висловлювання не мали характеру образи чи наклепу, це до речі неодноразово підтверджував Європейський суд з прав людини в десятках своїх рішень....можливо трохи і перегнув палку, але що Ви там не кажіть, яскраво оголошувати результати голосуванні в шоу це одне, а без нічого без ніякого сказати Суркісу [qoute]А Ви підете у відставку якщо в Україні відберуть право проводити фінал Євро-2012 ?[qoute] це зовсім інше. Там усі в холоді були від такого питання....от я і кажу. Ну ладно. Вибачайте, намагатимусь більне не писати в цьому розділі форуму!
ksilex

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Оленка Справедлива » 19 вересня 2008, 19:55

ksilex, а что такого в вопросе Суркису?
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Астра » 19 вересня 2008, 20:16

Не розумію я чогось, мені здається, таке може запитати смілива людина, то чому це питання погано характеризує людину?
Астра

Повідомлення: 774
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 661 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення dordy » 19 вересня 2008, 21:17

ksilex: по поводу Бережной.... насчет ее привлекательности не соглашусь! своей внешностью она вряд ли кого-то привлечет, а вот чем..... То что спит с нужными людьми, не смотря ни на возраст, не гнушается ничем, а ей за это в качестве подарков раздают то Свидетельство нотариальное, то депутатский мандат..... Неплохо девочка пристроилась! А теперь пиарит себя в Раде и здесь на форуме среди нотариусов.
Ключ к открытию своего потенциала не в силе или интеллекте, а в постоянстве усилий» - Уинстон Черчилль
dordy

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 159 раз.
Подякували: 98 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення ksilex » 20 вересня 2008, 04:05

Елена М, а як взагалі таке питання в цієї розумної дівчини могло народитись, чим треба було думати щоб таке питати?! це ж дешевий популізм, від якого захлинається наше ТВ, але коли таке говорять різні там маразматики загартовані ще радянськими кольорами, то і дивуваться немає чого, а тут молода людина, юрист. Короче суть така: причому тут Суркіс то до того, що в Україні нефіга не робиться щоб це дійство таки відбулось в Україні?! Суркіс мало чи не єдиний хто намагається зробити щоб цей фінал таки відбувся в нашій державі і саме завдяки чи не йому в значній мірі, нам дали право його проводити. Да і чути і бачитити треба було як це все виглядало, а то тяжко описувати. ..короче, я веду до того, що якщо їй пощастило стати нардепом, то нетреба йти на поступки цій політ.силі і приймати їхні маразматичні правила, потрібно мати якусь гідність, а то і маму рідну готові продати за мандат. Дай Бог, щоб вона чимось домопогла укр.нотаріату, я ж нічого проти немаю, навпаки, але мені здається навряд чи щось там вона [qoute]протягне[qoute], її ж взяли в нардети, для того, щоб наші пустоголові співвітчизники, які після тяжкої крестьянської роботи дивились танці з зірками (а їх, як відомо зі статистики, дивилась кожна третя сім'я) і звісно запам'ятали Бережну, побачивши її в лавах конкретної партії ще більше переконались в єдиноправильності вибору при голосуванні. Чи з Вас хтось вважає що Бережна плідно і наполеглево працювала непокладаючи рук і тут нарешті в одній із партій вирішили, що їй конче потрібна ця людина в лавах партії і в парламенті, адже без неї не вдасться виконати всіх обіцянок виборцям і прийняти нормальне законодавство????dordy, такого дійсно писати не можна про людину, адже це вже наклеп да і образа теж, ось я критикую її в межах законодавства, це моє право, і я завжди в суді зможу захиститись, а Ви ні, оскільки те що Ви написали Ви не доведете. А взати про того, хто [qoute]ховається[qoute] під ніком, справа трьох секунд!!!
ksilex

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Оленка Справедлива » 20 вересня 2008, 13:05

ksilex, у Вас видно какие-то комплексы по поводу Бережной. Может Вам завидно, что она проводит своё личное время не с Вами? :))))А вообще, речь, по которой проходит лозунгом [qoute]Бережная - какашка, Суркис - молодец[qoute] выглядит ну ооочень смешно. Может Вы были ооочень молоды, когда Суркис [qoute]отжигал[qoute] в нашей стране и блистал во всем своём ярком цвете.Перестаньте заниматься дешевым базаром, недостойно как-то особи мужского пола, почитайте лучше хорошую книгу.
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Тили-тили » 20 вересня 2008, 13:22

[QUOTE][Посмотрела интервью с Бережной за 18.09., жаль, что тему о нем почему-то убрали отсюда, лично у меня общее впечатление очень даже положительное. Держалась она очень достойно, спокойно и уверенно. На вопросы отвечала взвешенно, грамотно и обдуманно, без излишней посторонней философии. Видно, что умная женщина, не смотря на то, что молода. Хочется пожелать ей сил и здоровья на том нелегком пути, который она избрала. Искренне желаю ей удачи в жизни.Ну а то, что ей тут кости перемывают, внешность и личную жизнь обсуждают - так это как всегда у нас, из зависти. Ну не может народ пережить успех ближнего. Это не от большого ума, а от ущербности душевной и моральной недоразвитости..../QUOTE]L, підписуюсь під кожним словом.А з приводу того, з ким вона спить-всі з кимось сплять, можливо вона обирає кращих і вміє скористатись цим в своїх, а тепер, як бачимо, і в наших же інтересах.Сильна жінка, не кожен так зможе.
Тили-тили

Повідомлення: 674
Дякував (ла): 9 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення dordy » 20 вересня 2008, 14:19

ksilex а мені здавалось, що це всі і так знають! Судитись їм не пересудитись, адже нас багато...... :)
Ключ к открытию своего потенциала не в силе или интеллекте, а в постоянстве усилий» - Уинстон Черчилль
dordy

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 159 раз.
Подякували: 98 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Jaine » 20 вересня 2008, 16:43

Чомусь коли [qoute]зажигають[qoute] чоловіки-депутати (а святих серед них явно немає)- це сприймається як належне, а як жінка- то всі відразу кидаються засуджувати. Жінка має такі самі права як і чоловік (тим більше Б., здається- не заміжня),- тому вона нічим не гірша від інших, і не треба її так огульно засуджувати, бо в більшості випадків це іде від заздрощів.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#50

Повідомлення ksilex » 21 вересня 2008, 02:18

Елена М, комплексу щодо міс. Б. здається ніякого немає, і її особисті життя і час мені нецікаві, я одружений, і щасливий своїм подружнім життям Щодо дешевого базару, то дійсно, в моїй писанині нічого інтелектуального немає, визнаю, справді, книга значно краще. Не буду відволікати Вас від захоплення благими справами цього нардепа. Правда не розумію чого це Ви на мене так погнали? Образились за повідомл.№ 41 при обговоренні теми ідент.№ для дитини??? так я ж вибачився, я ж не зрозумів що Ви тоді висловились в захист автора теми. Ви що вибачити мене за це неможите? Якщо Ви не зрозуміли й досі, то пишу прямим текстом: і тоді і зараз я висловлювався всупереч позиції більшості з принципових міркувань, не подобається коли народ проковтує [qoute]готові рішення[qoute] недумаючи. Зайшли, побачили що ті, в кого пару тисяч повідомлень в цьому форумі за плечима написали так і так і давай всі +1, +5, ви такі розумні, ви ж такі магістри , де ваше взуття, ми почистими із задовленням ..... і якби це лише на цьому форумі, то звісно діла ніякого мені до цього, але біда в тому, що так майже скрізь в нашому суспільстві. Народ же наший глотає все недумаючи, от і борюсь з цим скрізь, в тому числі і тут. Да ладно, проїхали, як казали в культовому кінофільмі, ось вам синя таблетка, проковтнене і вірте собі далі в що і вірили, глибина кроликової нори зараз мало кого цікавить, а шкода.І ще, ну ви жінки все-таки й [qoute]цікаві[qoute], без вас нікуди, і з Вами буває інколи тяжко.... Ну навіщо весь час все перекручувати, таке враження що СNN чи наш дешевий прототип 1+1 ці тексти для ефіру готує, ну де мої хоч слово чи півслова, що буцімто [qoute]Бережная - какашка, Суркис - молодец[qoute]. Мені обоє вони побоку (у рівні мірі !!!, це суттєво). Я говорив про конкретне безглузде питання в конкретний час і в конкретному місті. Невже це так важко зрозуміти??? а то відразу комплекси і таке різне...такого вже написали.... ну все, читаю книгу, до речі така книга, супер просто....якщо бажаєте, напишіть мило, я скину. Таку на бульварі не купиш і в метро не читають!!! (в інеті закачати можна)
ksilex

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Jaine » 21 вересня 2008, 19:10

Хоча, як кажуть : [qoute]із пісні слів не викинеш.....[qoute]
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Vолодимир » 22 вересня 2008, 12:42

Особисте це особисте , воно стосується тільки конкретну особу !!! Тому тексти з серії жовтої преси не формат для обговорення профі , а там кожний сам собі голова .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Оленка Справедлива » 22 вересня 2008, 15:54

ksilex, есть два варианта: либо в Вашей душе бурлит юношеский максималзм, либо Вы просто не совсем умны. Надеюсь, что всё таки первый вариант.
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#55

Повідомлення ksilex » 22 вересня 2008, 19:23

L, Ви, як і переважна більшість, спочатку задаєте вашому співрозмовнику своєрідну [qoute]систему координат[qoute] (назовемо її так для цих цілей), і хочете щоб ваш співрозмовник лише в цій хибній [qoute]сисемі суджень і вихідних даних[qoute] перебував. А ТАК НЕ БУВАЄ (!!!) не знаю хто на це погоджується. Набридло звертати увагу на підходи, роблю це в останнє в цій темі:ссь дивіться, Ви сказали (ЗВЕРНІТЬ ВАШУ УВАГУ, Я ПОДАЮ ВСЕ РЕЧЕННЯ ІЗ ЗАКІНЧЕНОЮ ДУМКУЮ БЕЗ ВИРИВАННЯ ІЗ КОНТЕКСТУ), цитую: [qoute]Звичайно, обговоювати публічну людину за Конституцією Ви маєте право, і така людина має бути готова до цього, але [I]чому в Вас всі обговорення стосуються саме її особистого життя[/I], яке, якщо Ви чули, за тією ж Конституцією і законами, є недоторканим?[qoute]Так-от, будьте добрі, скажіть (риторично питаю) на милість (наведіть мені мої слова таким же самим чином як і я) де є моє хоч одне слово, яке стосується, як Ви сказали, саме її ОСОБИСТОГО (сподіваюсь що таке особите, у нас єдина думка)життя ??? Якщо в такому руслі я і далі мав би намір переписуватись, то швидше за все, мабуть не витримав би і взяв би з декого приклад по перекручуванні дійсності, або ще гірше, з огляду на невелику альтернату [qoute]діагнозів[qoute], наведених Еленою М, написав би про фізіологічну і антропоформну різницю лівої і правої півкулі головного мозку жінки і чоловіка і пов'язані з цим мисленнєві процеси, згадав би при цьому про античний Рим і забув би про гендерну рівність.А так, давайте я Вам і Елені М ось що скажу: (преамбула із заповіту) + я визнаю що неварто мені було щось тут писати про все це подібним чином, адже інколи буває тяжко безпосередньо спілкуватись з подібною метою з людиною яку добре знаєш, і яка тебе знає, застосовуючи однакові підходи, цінності і т.д., а тут я щось комусь незнайомому (да і ще українцю очевидно) хотів довести.З глибокою повагою, до Вас L і до Вас Елена М,ksilex
ksilex

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Тили-тили » 22 вересня 2008, 19:44

Что за бред?
Тили-тили

Повідомлення: 674
Дякував (ла): 9 раз.

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Оленка Справедлива » 22 вересня 2008, 19:54

Aleksa, не обращайте внимания... :)
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#59

Повідомлення Астра » 23 вересня 2008, 20:38

Каждому свое
Астра

Повідомлення: 774
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 661 раз.

Номер повідомлення:#60

Повідомлення Лука » 23 вересня 2008, 21:27

Народ!По поводу конкретных предложений (надо что-то делать, что то делать надо). Купить сессионный зал ВР мы вряд ли сможем - однако не всё потеряно. Vладимир верно говорит о необходимости лоббирования. Давайте начнём с малого - придания публичности существующей проблеме. Самый малый(первый) шаг - проведение пресс-конференции. Затраты вобщем то смешные (порядка 2000грн./в Днепропетровске - можно попытаться ниже/, а если с наворотами - до 5000 в Киеве). Не факт, что ЭТО попадет в ТОП-время ИНТЕРА и 1+1, но какое-никакое информ - воздействие будет оказано (особенно, если к этому приложить собственные усилия). Целевая аудитория (информмишени) - нардепы ВР (особенно профильный Комитет), Минюст, КМУ и проч. Далее можно развивать... (Вообще это, по-умному называется кампания АДВОКАСИ).Готов неформально обменяться идеями с заинтересовавшимися (мне ближе Днепропетровский регион, но по большому счету все равно...). marx117@rambler.ru
Лука

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів