Номер повідомлення:#50
ksilex
» 21 вересня 2008, 02:18
Елена М, комплексу щодо міс. Б. здається ніякого немає, і її особисті життя і час мені нецікаві, я одружений, і щасливий своїм подружнім життям Щодо дешевого базару, то дійсно, в моїй писанині нічого інтелектуального немає, визнаю, справді, книга значно краще. Не буду відволікати Вас від захоплення благими справами цього нардепа. Правда не розумію чого це Ви на мене так погнали? Образились за повідомл.№ 41 при обговоренні теми ідент.№ для дитини??? так я ж вибачився, я ж не зрозумів що Ви тоді висловились в захист автора теми. Ви що вибачити мене за це неможите? Якщо Ви не зрозуміли й досі, то пишу прямим текстом: і тоді і зараз я висловлювався всупереч позиції більшості з принципових міркувань, не подобається коли народ проковтує [qoute]готові рішення[qoute] недумаючи. Зайшли, побачили що ті, в кого пару тисяч повідомлень в цьому форумі за плечима написали так і так і давай всі +1, +5, ви такі розумні, ви ж такі магістри , де ваше взуття, ми почистими із задовленням ..... і якби це лише на цьому форумі, то звісно діла ніякого мені до цього, але біда в тому, що так майже скрізь в нашому суспільстві. Народ же наший глотає все недумаючи, от і борюсь з цим скрізь, в тому числі і тут. Да ладно, проїхали, як казали в культовому кінофільмі, ось вам синя таблетка, проковтнене і вірте собі далі в що і вірили, глибина кроликової нори зараз мало кого цікавить, а шкода.І ще, ну ви жінки все-таки й [qoute]цікаві[qoute], без вас нікуди, і з Вами буває інколи тяжко.... Ну навіщо весь час все перекручувати, таке враження що СNN чи наш дешевий прототип 1+1 ці тексти для ефіру готує, ну де мої хоч слово чи півслова, що буцімто [qoute]Бережная - какашка, Суркис - молодец[qoute]. Мені обоє вони побоку (у рівні мірі !!!, це суттєво). Я говорив про конкретне безглузде питання в конкретний час і в конкретному місті. Невже це так важко зрозуміти??? а то відразу комплекси і таке різне...такого вже написали.... ну все, читаю книгу, до речі така книга, супер просто....якщо бажаєте, напишіть мило, я скину. Таку на бульварі не купиш і в метро не читають!!! (в інеті закачати можна)