Форум

Інформаційний ресурс

Чи прокреслюєте Ви всі вільні місця у договорах чи довіреностях?

Номер повідомлення:#31

Повідомлення ela » 06 серпня 2009, 19:57

Я коли прокреслюю коли забуваю, але я особисто ставлю манюсіньку рапку......................Надходили до мене документи Київських нотаріусів не прокреслені місця, а Кримських нотаріусів прокреслені деякі рукою, деякі ______________________, тому приймаю.
ela

Номер повідомлення:#32

Повідомлення M@ARINA » 06 серпня 2009, 22:45

до кінця рядка--------------------прокреслюю----------------------якщо не забуваю.-------------------
M@ARINA

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Сана » 06 серпня 2009, 23:00

Давайте уже лучше не прочеркивать, а цветочки рисовать..Чтобы настроение поднять - и себе, и людям...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення chudik » 07 серпня 2009, 00:05

я прочёркиваю ручкой малле-е-енькими птичками после того, что мне тоже в проверке написали это, как замечание. Тоже считаю, что не надо загаживать документ, но и замечания тоже не хочется иметь. Главное, что по материальному праву их нет, зато когда оказывается куча подобных мелочей, все [qoute]падают в обморок[qoute], как же так, почему столько мелких недочётов!!! А это реально - катастрофа, потому что у нас оказывается, что даже переплётчики не так всё прошивают, секретари не так нумеруют страницы и т.д.....)))
chudik

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Jaine » 07 серпня 2009, 00:15

Прокреслювання- повна дурниця. Експертиза має змогу встановити дописку у разі виникнення якихось спорів. З прокресленнями документ має ідіотський вигляд.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Летучая Мыша » 07 серпня 2009, 11:14

как в сообщении № 2
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10661
Дякував (ла): 9979 раз.
Подякували: 9873 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення krasotka » 08 серпня 2009, 19:52

народ, а как вы печатаете свой экземп. договора, напр. залога (ипотеки) - односторонняя печать, или с двух сторон? если печать односторонняя, вы прочёркиваете обратную сторону?
krasotka

Номер повідомлення:#39

Повідомлення OLNIK » 08 серпня 2009, 21:08

На собщ.38Согласно требований ИВЦУН, и в его интересах, лучше всего односторонняя печать, в противном случае, бланков подорожавших меньше используется, да и нарушить можете интересытретьего лица, причем материальные, а у нотариусов полная материальная отвественность (ст.28, 29 Закона Украины [qoute] О нотариате[qoute]).
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Сана » 09 серпня 2009, 22:42

Конечно, односторонняя!А лучше всего вообще - по одному абзацу на одном листе...Или даже вообще - по одной строчке...А если серьезно, то у Вас, Krasotka, наверное, слишком большое помещение для архива.. И большие запасы белой бумаги... :-)OLNIK, там речь идет о своем экземпляре договора!
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення krasotka » 10 серпня 2009, 23:44

помещение большое, но в нём уже мало места
krasotka

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Деметра » 11 серпня 2009, 18:08

Knopo4ka, а почему в договоре не прочеркиваете свободные рядки?
Деметра

Повідомлення: 369
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Jaine » 11 серпня 2009, 22:00

Погодьтеся, але прокреслений документ, навіть на нотаріальному бланку, виглядає якось невпевнено в собі, наче сам собі не довіряє і закликає: [qoute]не сильно вірте тому, що тут написано, бо може бути всяке.....[qoute] Проте, загалом, він цілком виражає стан усього ПРАВА в державі, його хиткість та непевність. Може це свідома [qoute]робота[qoute] на підрив авторитету держави?
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Jaine » 12 серпня 2009, 00:17

Давайте проаналізуємо написане :[qoute]На нотаріально оформлюваних документах не заповнені до кінця рядки та інші вільні місця прокреслюються, за винятком документів, призначених для дії за кордоном, у яких прокреслення не допускаються[qoute]. 1. [qoute]не заповнені до кінця рядки та інші вільні місця[qoute] -це що ж таке??? Поля на сторінці місця, що позначають абзац відстані між рядками, (адже між рядками завжди є вільні місця) , відстані між буквами, решта незаповненого до кінця бланку ??? Це усе має бути покреслене в який спосіб? Карлючками, галочками, квіточками, пунктиром, рисками? Якої густини має бути закреслення? Чи тут нам МЮ залишило простір для самовираження чи залишило для себе простір для імпровізації при проведенні перевірок? 2. [qoute]за винятком документів, призначених для дії за кордоном[qoute] - за кордоном соромно ТАКЕ показувати? міжнародним нормам ВОНО не відповідає ??? А навіщо українцям ця маячня?
Jaine

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Вселенная » 19 серпня 2009, 02:50

Кажу з практики прокреслювати потрібно, мій шеф робить це так само як на копіях не залишає місць для дописок(власноручно), бачила документи інших нотаріусів -------------
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Subwave » 31 серпня 2009, 19:10

руцями роблю напис ручкою типа Z, якщо не забуваю
Subwave

Повідомлення: 557
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 53 раз.

Поперед.