Номер повідомлення:#34
резидент
» 09 жовтня 2009, 17:35
"Форма N 19Свідоцтво про право власності в спільному майні подружжя на частку того з подружжя, який помер УКРАЇНА СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ Місто (селище) ____________________________________________________________________, (число, місяць, рік словами)___________________________________________________________________________________. Я, _________________________________________, нотаріус ______________________________ (прізвище та ініціали) (найменування) нотаріальної контори, на підставі статті 71 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute] посвідчую, що ________________________________________________________________________, який (яка) (прізвище, ім'я, по батькові померлого з подружжя) помер [qoute]___[qoute] ________________ року, проживав(ла) _______________________________________ (адреса)_________________________ і був (була) подружжям ______________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові того з________________________________________________, належить право власності на 1/2 частку в подружжя, хто є живим) спільному сумісному майні, придбаному подружжям за час шлюбу. Спільне сумісне майно, право власності на яке в зазначеній частці посвідчується цим свідоцтвом за _________________________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові______________________________, складається з _________________________________________ померлого із подружжя) (зазначається майно1, право власності на частку в___________________________________________________________________________________ якому посвідчується і на чиє ім'я воно зареєстроване або за ким воно визнавалось) 1/2 частка зазначеного майна залишається у власності ____________________________________ (прізвище, ім'я,___________________________________________________________________________________. по батькові того з подружжя, хто є живим) Зареєстровано в реєстрі за N ________ Стягнуто _________________________ (державного мита) N ____________________ (номер спадкової справи) Нотаріус Печатка Підпис ____________1 Якщо право власності на майно підлягає державній реєстрації, то про це вказується в тексті свідоцтва."