Форум

Інформаційний ресурс

Объясните мне ну как жилая квартира может иметь отдельный вход.?

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Vолодимир » 26 квітня 2007, 20:45

Подивиться уважно законодавство про рекламу Перше вивеска це не реклама Друге так як ми не підприємці то навіть за рекламу ми не повинні платити бо оплатність тільки для підприємців А взагалі висновок вірний- кожний повинен робити свою роботу та давати іншим заробляти
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Олл » 27 квітня 2007, 11:57

"Шановний пересічний нотар!Відповідаю. Я часом не з ""любих друзів"", але Президента підтримував, і більше того, на сьогодні вважаю його дії вірними.Я не говорив про перевод жилого фонду в нежилий, а показав механізм, з чого потрібно починати облаштування квартири, в якій Ві збираєтеся працювати. Перетворити шкоду на користь є мистецтвом можливого, а хлюпати носом та жаліти себе вголос, то не для мене. Спробуйте подивитися на наказ по робочому місцю з іншого боку. Він не забороняє розміщувати робоче місце в квартирі, а вимагає, щоб при цьому був до квартири окремий вхід. Коли я вирішував цю проблему, такої НОРМИ ПРАВА не існувало. У Вас на сьогодні є можливість її використовувати. Стосовно звернення одного юриста (нотаріуса) до іншого юриста (адвоката) за захистом, то власна справа такого юриста. Я вже висловлювався на форумі стосовно життєво кредо нотаріуса. Він завжди ОДИН В ПОЛІ ВОЇН. І якщо він не спроможний належним чином захистити себе, на що розраховувати іншім? Будьте мужніми, наполегливими та переконаними у досягненні поставленої мети. Не здавайтеся. Як колега колезі щиро, від серця бажаю сили збороти життєві перешкоди та успіхів в Ваших справах."
Олл

Повідомлення: 653
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 462 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Ксюха » 27 квітня 2007, 18:40

Если обсуждаемый приказ - норма права, тогда мы уже не субъекты, а объекты манипуляций МЮ.
Ксюха

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Ксюха » 27 квітня 2007, 18:40

Если обсуждаемый приказ - норма права, тогда мы уже не субъекты, а объекты манипуляций МЮ.
Ксюха

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів