Форум

Інформаційний ресурс

Люди, милые, помогите советом. В силу некоторых обстоятельств совершила очень дурацкую но серьезную...

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Весна :) » 24 листопада 2007, 20:50

Три місяці ? і у Вас вже є доступ до ЄР? Ваш нотаріус дуууууже смілива людина! Lada я з вами повністю згідна.В мене два помічники одна працює три місяці інша рік але доступу до ЄР НЕ МАЮТЬ. Так набагато простіше було б працювати якби і це робили за мене помічники. Та я вважаю, що печатка, бланки та доступ до ЄР це належить тільки нотаріусу. Бестолковая, а ви МОЛОДЕЦЬ, вашому нотаріусу дійсно повезло.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Альвиора » 25 листопада 2007, 17:47

[qoute]БЕСТОЛКОВАЯ[qoute]! Я так и не поняла, Вы Помощник нотариуса или Вы на стажировке? Вверху Вы пишете : [qoute]я помощник нотариуса[qoute], а внизу [qoute]...с самого начала стажировки[qoute] так где же правда? Если Вы стажер, то мне уже страшно, какие кадры к нам идут????Да! У меня 2 помощника и работы у них хватает и без Реестров. А работа в Реестре занимает от силы 10-15 минут и это не вся работа нотариуса. Я так поняла, что Ваш нотариус в основном копирует, заверяет и занимается корреспонденцией и работает с Реестрами, если у Вас такое понятие о работе нотариуса. То тогда, что же Вы еще делаете кроме работы с Реестрами и сколько же Вам платят за такую БОЛЬШУЮ РАБОТУ? Теперь мне понятно почему у Вас такие большие познания о работе нотариуса.... На месте Вашего нотариуса, я бы отказалась Вас дальше стажировать. А всем вот этим Вашим излияним ДУШИ [qoute]грош цена[qoute].
Альвиора

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Риба-Рак » 26 листопада 2007, 00:51

бестолковаяне переживайте ви напевне гарна і точно розумна дівчинка, все у вас вийде, навчитесь усього з часом, на рахунок реєстрів: у мене теж два помічники, працюють рік і два кожна, але все крім того, що внести бланки роблю я сама, а вони,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,друкують все!, роблять архів! вхідна вихідна, відповіді на запити, копіюють, і саме головне коли я занята одним клієнтом вони консультують іншого, і я спокійна у них обох вища юр.освіта
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів