Форум

Інформаційний ресурс

ЭКЗАМЕНЫ (продолжение продолжения:))

Номер повідомлення:#391

Повідомлення mosya » 21 вересня 2009, 19:24

ртл, п.п. 2.2 Положения про реестр доверенностей необходимо рассматривать в связке с п.п. 2.1 этого же Положения, в котором четко указано какие именно доверенности должностных лиц подлежат обязательной регистрации в реестре. При этом никто не запрещает доверителю зарегистрировать доверенность, обязательная регистрация для которой не установлена (ее отмена также регистрируется в реестре). А п.п. 2.2 расскрывает механизм регистрации. В тесте № 409, думаю, речь идет о случае, когда доверенность не зарегистрирована, соответственно и ее отмена тоже не регистрируется.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#392

Повідомлення ртл » 21 вересня 2009, 19:53

Це лише припущення!.. а хіба можна однозначно відповісти [B]не здійснюється[/B] ?А якщо довіритель прийшов з заявою і хоче зареєструвати? Що послати...?
ртл

Номер повідомлення:#393

Повідомлення mosya » 21 вересня 2009, 20:01

ртл, неа )) предположение - это как раз то, что доверитель пойдет и зарегистрирует доверенность. По общему правилу такая доверенность обязательной регистрации не подлежит, а других условий в вопросе нет.
mosya

Номер повідомлення:#394

Повідомлення ртл » 21 вересня 2009, 20:11

Але, якщо відповідати [B]не здійснюється[/B], то значить ніколи!?
ртл

Номер повідомлення:#395

Повідомлення Mileno4ka » 21 вересня 2009, 20:16

ртл, я не понимаю что вас ещё смущает в этом тесте. Есть чёткий вопрос (без всяких подсмыслов) и есть чёткий ответ - в), т.е. по общим требованиям такая доверенность не подлежит регистрации в ЕРД. Ответ а) в данном случае, как раз и предполагает кучу предполажений: что изначально нужно эту доверенность внести в реестр, чтобы потом внести данные о её отмене. Вы должны для себя решить: если вы уверенны в своей позиции, докажите это другим. Если вы не уверенны, прислушайтесь ([qoute]причитайтесь[qoute]) к мнению форумчан, которые высказали своё мнение со ссылкой на законодательство.
Mileno4ka

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#396

Повідомлення НЕНУАШО » 21 вересня 2009, 20:20

ВКК. Був на співбесіді за результатами своєї КК. Чекаємо результатів. Допитували всіх дуже сильно. Співбесіда перша була з 13.00 до 14.30. Проходили її десь 20 людей, з них 9 за результатами своїх КК (я один з них), всі інші це ті хто складав тести на 9-00 на ВКК. В першій групі здало на ВКК з 30, десь 6-7 людей одразу за тестами, з першої групи допустили за співбесіди десь 10-12 людей.Зараз чекаємо оголошення результатів співбесіди та тестів другої групи, яка писала тести з 15-00 та зараз виходять.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#397

Повідомлення Mileno4ka » 21 вересня 2009, 20:22

на п. 394, що значить [B]ніколи[/B], ніхто не говорить, що [B]це[/B] неможна робити [B]ніколи[/B], просто в даному випадку [B]це[/B] не потрібно робити.
Mileno4ka

Номер повідомлення:#398

Повідомлення Mileno4ka » 21 вересня 2009, 20:28

НЕНУАШО, осталось совсем чуть-чуть, вы много трудились, учили, спорили, советовали и советовались, я думаю, что у вас была достаточная база для собеседования. Тем более, что вы проходили собеседование по своим результатам КК. Вы наерняка вопросы которые были на КК 1000 раз обработали.Удачи Вам!!!!!Напишите обязательно о своём результате, буду рада Вас поздравить.
Mileno4ka

Номер повідомлення:#399

Повідомлення wart » 21 вересня 2009, 20:29

З приводу 385 і 386 тестів.Відповідь [qoute]б[qoute] в обох.
wart

Номер повідомлення:#400

Повідомлення wart » 21 вересня 2009, 20:34

для DarynaEva.356 тест. Відповідь [qoute]А[qoute].Документарні та бездокументарні - це за формою існування.Ордерні, іменні, на пред. - це за формою випуску.ст. 3 ЗУ [qoute] Про цін. папери та фонд. рин.[qoute]
wart

Номер повідомлення:#401

Повідомлення ртл » 21 вересня 2009, 20:37

[B]Milena[/B]якби я була впевнена у відповіді А, то я б її не обговорювала. Все одно, дякую!
ртл

Номер повідомлення:#402

Повідомлення wart » 21 вересня 2009, 21:45

714 тест. Відповідь [qoute]в[qoute] чи я помиляюся. Підкажіть. Дякую.
wart

Номер повідомлення:#403

Повідомлення ртл » 21 вересня 2009, 22:15

[B]wart[/B] Положення про порядок постачання...(бланків документів інформ. системи) п.3.2 Суб'єкти за погодженням з Держінформ'юстом чи його філією [B]можуть передавати бланки між собою[/B], про що складається [B]акт про приймання-передавання [/B]з одночасним наданням письмового повідомлення про це до Держінформ'юсту для внесення відповідних змін до Реєстру.Відповідь В - правильно.
ртл

Номер повідомлення:#404

Повідомлення Busechka :) » 21 вересня 2009, 23:03

что-то я переживаю за НЕНУАШО. Или он так безумно рад,что сдал, что обзванивает всю Украину. или ...
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#405

Повідомлення mosya » 21 вересня 2009, 23:09

Busechka :), добрый вечер! Уверен там все будет ок ) Возможно результаты еще не объявили (кто-то писал, что у них ВКК продолжалось до 23-00).
mosya

Номер повідомлення:#406

Повідомлення ТаШ » 22 вересня 2009, 00:00

Перевірка наявності нотаріальних документів згідно з реєстром проводиться при:а)формуванні документів справ в наряди,б)підготовки документів при передачі на зберігання в архів нотаріальної контори,в)підготовки док. для передачі на зберігання до державного нот. архіву.Підкажіть.В чи Б?
ТаШ

Номер повідомлення:#407

Повідомлення nata-m » 22 вересня 2009, 00:11

ТаШ, на пост.№406 відповідь-б)10.4. При підготовці документів для архівного зберігання приватний нотаріус проводить звірку наявності нотаріальних документів згідно з реєстром для реєстрації нотаріальних дій та відповідної номенклатури справ. Правила ведення нот.діловодства
nata-m

Номер повідомлення:#408

Повідомлення wart » 22 вересня 2009, 00:23

Підкажіть 785 і 786 тести.Мої варіанти 785 -в, 786 -в.
wart

Номер повідомлення:#409

Повідомлення nata-m » 22 вересня 2009, 00:41

wart,правильні у Вас відповіді
nata-m

Номер повідомлення:#410

Повідомлення vesta » 22 вересня 2009, 00:46

Milena409. Реєстрація припинення дії довіреності гр. А на отримання заробітної плати, посвідченої посадовою особою виконкому сільської ради в Єдиному Реєстрі довіреностей:а) здійснюється в день отримання Реєстратором [B]заяви довірителя [/B]про припинення дії довіреностіб) здійснюється Реєстратором не пізніше наступного дня після отримання заяви довірителя про припинення дії довіреностів) не здійснюється.тобто ,якщо є заява, то відповідно до п.2.8. Положення про єдиний реєстр довіреностей, реєстрація припинення здійснюється разом із реєстрацією самої довіреності, вважаю що правильна відповідь а)
vesta

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#411

Повідомлення vesta » 22 вересня 2009, 00:53

wart, підсткажить будь ласка, чому на 785 тест ,відповідь в)???785. Присутність свідків при посвідчені заповіту необхідна у разі:а) складання заповіту малолітньою особоюб) складання заповіту недієздатною особоюв) складання заповіту особою, яка через фізичні вади не може підписати заповіт самостійно
vesta

Номер повідомлення:#412

Повідомлення ТаШ » 22 вересня 2009, 00:56

vesta,я вважаю,що в тесті 786 помилка:підписати-прочитати
ТаШ

Номер повідомлення:#413

Повідомлення vesta » 22 вересня 2009, 01:13

ААААА, теперь ясно :)))
vesta

Номер повідомлення:#414

Повідомлення mosya » 22 вересня 2009, 01:29

vesta, [qoute]п.2.8. [B]На прохання особи[/B], яка бажає припинити дію довіреності, що не була зареєстрована в Єдиному реєстрі, нотаріус одночасно вносить до Єдиного реєстру реєстраційний запис про таку довіреність, а в разі видачі її дубліката - реєстраційний запис про виданий дублікат, а також відомості про припинення її дії.[qoute]П. 2.8 описывает случай, когда лицо [B]просит[/B] о регистрации прекращения доверенности в реестре. В случае, если лицо не попросит, то такая доверенность и ее прекращение нигде не регистрируется.
mosya

Номер повідомлення:#415

Повідомлення vesta » 22 вересня 2009, 01:43

natamax, в Положенні, не написано, що Реєстрація припинення дії довіреності [B]не здійснюється[/B], а вот те, що за заявою довірителя (На прохання особи..) реєстрація припинення здійснюється ,вказано.
vesta

Номер повідомлення:#416

Повідомлення Mileno4ka » 22 вересня 2009, 02:01

[B]vesta[/B], а в умові що йдеться мова про [B]бажання[/B] особи зареєструвати припинення дії довіреності? Мені здається, що для вирішення цього тесту ви самі собі вигадуєте труднощі. є чітка умова, є чітка відповідь. Якби умова була наприклад: гр.А бажає щоб припинення дії довіреності було внесено до ЄРД, тоді була б відповідь а) з врахуванням п.2.2, п. 2.8 Положення про єдиний реєстр довіреностей. Я не наполягаю на тому, щоб ви погодилися з відповіддю в) - як єдиною правильною і вважаю, що вже мабуть досить дискусій на тему [B]тест №409[/B]. Кожен має право на свою думку, взмозі проаналізувати завдання і протипоставити його НПА. Тим більш, що норми до цього тесту всі виложені на форумі і вже достатньо обговорювалися. На іспиті кожен за свою думку буде відповідати особисто і ви, і я....
Mileno4ka

Номер повідомлення:#417

Повідомлення НЕНУАШО » 22 вересня 2009, 02:49

"Добрий вечір. Я успішно склав іспит ВКК.Першу співбесіду успішно пройшли меньше половини осіб. Мені пощастило. З другої групи по тестах ВКК з 30 осіб склало 3 !!!! На співбесіду пішло 7-8.Всім дуже дякую за співпрацю.На співбесіді будьте готові відповідати на такі питання:1. В яких випадках видається безвідклична довіреність?2. Які документи повинна надати іноземна держава для купівлі у власність зем. Ділянку та будівлю на ній для розміщення консульства?3. Заставна – визначення та обіг?4. Чим відрізняється єдиний майновий комплекс від цілісного???5. Чим відрізняється простий вексель від переказного?6. Підстави припинення права власності?Ще раз всім дякую.По тестах Ви йдете правильним шляхом. Так і далі наполегливо працюйте.Дякую всім."
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#418

Повідомлення Mileno4ka » 22 вересня 2009, 02:55

[B]НЕНУАШО[/B], поздравляю!!!!!!!!!!!! от всей души, рада за вас и за всех у кого сегодня всё получилось.
Mileno4ka

Номер повідомлення:#419

Повідомлення ТаШ » 22 вересня 2009, 02:58

НЕНУАШО,вы молодец!Поздравляю!!!
ТаШ

Номер повідомлення:#420

Повідомлення НЕНУАШО » 22 вересня 2009, 03:57

Дякую, друзі. Я щіро бажаю і Вам Перемоги власними силами. [qoute]Борітеся-поборете[qoute].Ще трошки додам:Про мої помилки на КК ніхто нічого не питав. Питали хто такий, звідки взявся? :-))))Питали мене та інших на співбесіді практичні питання. [qoute]заява-згода подружжя[qoute], в ракурсі липневого листа МЮ, серпневі зміни в Земельних НПА щодо [qoute]витягу з реєстру земель[qoute], загальне розуміння цьогорічних змін до земельного законодавства, документообіг, номенклатура справ - [qoute]що таке і з чим їдять?[qoute].По відкликам інших осіб, хто здавав тести ВКК - багато питань ЦПК, Госп.Кодекс., комусь здавалися тести легкими, комусь важчими ніж на КК.Для успішного складання співбесіди треба знати на пам'ять!!! (або майже дослівно) - ЦК, ЦПК, СК,ЗК,ЗУ[qoute]Про нотаріат[qoute], Інструкцію, діловодство,...... Вільно оперувати ТЕРМІНАМИ, ФОРМУЛЮВАННЯМИ з НПА.От і все. Успіхів Вам!
НЕНУАШО

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів