Номер повідомлення:#457
Loky
» 01 березня 2009, 02:37
И я не знаю как теперь быть, но проанализировав все, теперь склоняюсь к правоте Саньки, хотя наверняка не знаю как правильно - когда меньше знала - было проще)))У меня еще вопросы, помогайте, кто еще в отличие от меня имеет ясную голову))Нотаріусов поданий вексель, по якому була часткова оплата, на протест про неплатіж, нотаріус:а) відмовляє в протестіб) опротестовує вексель на суму несплатив) опротестовує вексель на всю суму.Думаю, что [B]а[/B] - пусть подает иск в суд.Как вы?При посвідченні договору купівлі-продажу металевого переносного кіоску, нотаріус:а) є податковим агентом та до посвідчення договору повинен нарахувати податок і перевірити його сплату (якщо виходити з того, що кіоск-рухоме майно)б) тільки роз*снює продавцю наслідки вчинюваної нотаріальної дії, тобто про необхідність подання декларації та сплати податкув) не є податковим агентом, але після посвідчення договору направлє інформацію податковому органу за встановленою формою.Мой ответ [B]а[/B]У разі втрати уповноваженим представником нотаріально посвідченої довіреності, йому за його завою:а) видається дублікат цієї довіреностіб) видається копія довіреності із справ нотаріусав) не видається нічого.Здесь написала в) и задумалась, а вдруг можно выдать копию или нельзя %) ?