Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 2 /ТЕСТИ/

Номер повідомлення:#451

Повідомлення Ягодка. » 27 лютого 2009, 13:48

ответ б)
Ягодка.

Повідомлення: 574
Дякував (ла): 66 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#452

Повідомлення Loky » 27 лютого 2009, 15:55

Спасибо, я по-другому думала. Век живи - век учись
Loky

Номер повідомлення:#453

Повідомлення санька » 27 лютого 2009, 23:30

yuliya-msg, lily2006l, Miri спасибо за ответ!!!yuliya-msg, lily2006l вашу точку зрения поддерживают большинство нотариусов нашей области, при этом утверждают что это практикаВариант Miri они даже не берут во внимание, хотя есть и постанова Пленуму п.5.Как быть в данной ситуации??? На что мы должны посылаться при решении этой задачи??????????????
санька

Номер повідомлення:#454

Повідомлення Miri » 28 лютого 2009, 01:35

Санька, я разговаривала со своим керивником, он потверждает мой вариант. Не знаю теперь как и быть, совсем сбилась с толку. А на экзамене тогда как решать то.
Miri

Номер повідомлення:#455

Повідомлення санька » 28 лютого 2009, 22:07

Miri зайди на форум [qoute]Як ви розумієте п.5 Постанови Пленуму ВСУ Про судову практику у справах про спадкування[qoute] стосовно цієї задачі
санька

Номер повідомлення:#456

Повідомлення Miri » 01 березня 2009, 01:39

Санька, да я все темы читаю. Там тоже общего мнения нет. Пол года назад на форуме решали подобную задачу, и тогда я тоже не могла понять почему наследник по завещанию получает все имущество, но несколько учасников форума мне это втолковали, и аргументировали тоже Постановой Пленума. Я даже не знаю теперь, как и быть. Буду дальше спрашивать нотариусов в своем городе.
Miri

Номер повідомлення:#457

Повідомлення Loky » 01 березня 2009, 02:37

И я не знаю как теперь быть, но проанализировав все, теперь склоняюсь к правоте Саньки, хотя наверняка не знаю как правильно - когда меньше знала - было проще)))У меня еще вопросы, помогайте, кто еще в отличие от меня имеет ясную голову))Нотаріусов поданий вексель, по якому була часткова оплата, на протест про неплатіж, нотаріус:а) відмовляє в протестіб) опротестовує вексель на суму несплатив) опротестовує вексель на всю суму.Думаю, что [B]а[/B] - пусть подает иск в суд.Как вы?При посвідченні договору купівлі-продажу металевого переносного кіоску, нотаріус:а) є податковим агентом та до посвідчення договору повинен нарахувати податок і перевірити його сплату (якщо виходити з того, що кіоск-рухоме майно)б) тільки роз*снює продавцю наслідки вчинюваної нотаріальної дії, тобто про необхідність подання декларації та сплати податкув) не є податковим агентом, але після посвідчення договору направлє інформацію податковому органу за встановленою формою.Мой ответ [B]а[/B]У разі втрати уповноваженим представником нотаріально посвідченої довіреності, йому за його завою:а) видається дублікат цієї довіреностіб) видається копія довіреності із справ нотаріусав) не видається нічого.Здесь написала в) и задумалась, а вдруг можно выдать копию или нельзя %) ?
Loky

Номер повідомлення:#458

Повідомлення Loky » 01 березня 2009, 03:14

Якщо наймачем житла є юридична особа, вона може використовувати житло лише :а) для проживання у ньому будь-яких фізичних осібб) для проживання у ньому фізичних осіб, що пов*язані з юридичною особою -наймачем трудовими відносинамив) для проживання у ньому фізичних осіб, призвіща, ім*я та по-батькові яких повинні бути визначені в тексті договору.мой ответ [B]а[/B], хочу услышать ваше мнениеВизначений договором спосіб задоволення вимог іпотекодержателя :а) є виключним способом, за яким може здійснюватися звернення стягнення на предмет іпотекиб) не перешкоджає іпотекодержателю застосувати інші встановлені ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] способи звернення стягнення на предмет іпотеки.думаю [B]б[/B], стаття 36 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] .Майно. що є у спільній власності передається в іпотеку:а) за письмовою згодою усіх співвласниківб) за нотаріально посвідченою згодою усіх співвласниківв) за умови виділення його в натурі та реєстрації права власності на нього, як на окремий об*єкт нерухомості.
Loky

Номер повідомлення:#459

Повідомлення Loky » 01 березня 2009, 04:34

Договір пожертви нерухомого майна є укладеним з моменту:а) прийняття пожертвиБ) нотаріального посвідченняв) прийняття пожертви та нотаріального посвідчення передачі.Неповнолітньою особою підписується заява на виїзд на ПМЖ до іншої держави, яка підписується ним :а) самостійноб) за згодою того з батьків, з ким відїзджаєв) за згодою обох батьків.
Loky

Номер повідомлення:#460

Повідомлення Miri » 01 березня 2009, 16:40

Пост №463, вопрос по векселям: думаю ответ Б. Причинами (підставами) опротестування векселя в несплаті є: повна відмова платника від оплати [B]часткова оплата векселя[/B] відсутність платника у вказаному місці здійснення платником платежу в неефективній валюті. вопрос про киоск: согласна А вопрос про дубликат: на практике, всегда выдавали копию доверенности из дел нотариуса. Но думаю все таки ответ В.
Miri

Номер повідомлення:#461

Повідомлення Miri » 01 березня 2009, 16:48

Пост №464 вопрос по найму: ответ А- [B]ст. 813 ч.2 ЦК [/B]вопрос по ипотеке: ответ Б- ст.36 ч.2 ЗУ [qoute]Про ипотеку[qoute]вопрос про совместную собственность: ответ Б- ст.6 ч.2 ЗУ [qoute]Про ипотеку[qoute]
Miri

Номер повідомлення:#462

Повідомлення Miri » 01 березня 2009, 16:51

Пост № 465вопрос про пожертву: ответ А- ст. 729 ч.2 ЦКвопрос про виезд на ПМЖ: думаю что ответ все таки АЗ А К О Н У К Р А Ї Н И Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України Стаття 4. Порядок оформлення документів для виїзду громадян України за кордон 2.…………Виїзд з України на постійне проживання дітей віком від 14 до 18 років може бути здійснено лише за їх згодою, оформленою письмово і нотаріально засвідченою.
Miri

Номер повідомлення:#463

Повідомлення Margo » 01 березня 2009, 17:25

0
Margo

Повідомлення: 22
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#464

Повідомлення Ксенья » 03 березня 2009, 20:35

Большая просьба скиньте пожалуйста новые тесты, скоро экзамен, страшноввато....
Ксенья

Повідомлення: 3
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#465

Повідомлення ROMAN IVANOVUCH » 03 березня 2009, 20:49

Miri, щодо питання найму там мабуть вірна відповідь В, оскільки є частина 2 п. 112 Інструкції і там конкретизують цю умову.
ROMAN IVANOVUCH

Номер повідомлення:#466

Повідомлення nuto4ka85 » 03 березня 2009, 23:17

Добрый день! Очень прошу, помогите сдать экзамен! Помогите кто чем может! Nuto4ka85@mail.ru Заранее спасибо!
nuto4ka85

Номер повідомлення:#467

Повідомлення Marta » 13 березня 2009, 15:33

352.Нотаріальний округ визначається:а) відповідно до адміністративно-територіального поділу Україниб) за заявою нотаріуса на його бажанняв) за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального поділу УкраїниВідповідно ст. 13-1 ЗУ[qoute]Про нотаріат[qoute], відповідь а), азгідно ст.24 ЗУ[qoute]Про нотаріат[qoute] - в)?361. Правовими наслідками порушення зобовязання є:а) припинення зобов[qoute]язання або заміна умов зобов[qoute]язанняб) припинення зобов[qoute]язання, сплата неустойки, відшкодування збитків моральної шкоди, розірвання договорув) відшкодування збитків та моральної шкодищо вибирати з переліченого ст.611 ЦК.
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Номер повідомлення:#468

Повідомлення Veдьмо4ка » 13 березня 2009, 15:43

352.Нотаріальний округ визначається:а) відповідно до адміністративно-територіального поділу Україниб) за заявою нотаріуса на його бажанняв) за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального поділу України відповідь[B] а[/B]), ст. 13-1, а ст. 24 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] не определяет нормативный округ, а определяет процедуру регистрации нотариуса, и в заявлении нотариус уже указывает название округа, в котором будет вести свою деятельность:-)
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#469

Повідомлення Veдьмо4ка » 13 березня 2009, 15:53

361. Правовими наслідками порушення зобовязання є:а) припинення зобов[qoute]язання або заміна умов зобов[qoute]язанняб) припинення зобов[qoute]язання, сплата неустойки, відшкодування збитків моральної шкоди, розірвання договорув) відшкодування збитків та моральної шкодивот гениальность составления тестов:-)... п. [B]а[/B] предусматривает одни из двух вариантов: припинення зобов[qoute]язання [B]або [/B]заміна умов зобов[qoute]язання, что не соотвествует ст. 611п. [B]в[/B] предсматривает только відшкодування збитків [B]та[/B] моральної шкодиа п. [B]б[/B] содержит практически все пункты из ст. 611 по моэму мнению ответ [B]Б[/B]
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#470

Повідомлення Malvina » 13 березня 2009, 16:24

[B]Рибка[/B], прошу Вас, скиньте мені будьласка на електронку - ola00@ukr.net, завдання на екзамен! (тести, завдання, задачі) Буду дуже вдячна!
Malvina

Номер повідомлення:#471

Повідомлення Malvina » 13 березня 2009, 16:27

Звертаюсь до всіх стажорів, шановні, будьласка скиньте на ел. адресу ola00@ukr.net, нові тести, задачі та завдання на екзамен. Завчасно всім дякую!!!)
Malvina

Номер повідомлення:#472

Повідомлення Marta » 13 березня 2009, 17:02

Стаття 611. Правові наслідки порушення зобов'язання 1. У разі порушення зобов'язання настають правові наслідки, встановлені договором або законом, зокрема: 1) припинення зобов'язання внаслідок односторонньої відмови від зобов'язання, якщо це встановлено договором або законом, або розірвання договору 2) зміна умов зобов'язання 3) сплата неустойки 4) відшкодування збитків та моральної шкоди. Если дословно, то ответ [B]Б[/B]) не дословно перечисляет условия, а ответ [B]В[/B]) дублирует п.4ст.611. Полный бред, получаеться комиссия как посчитает нужным так и засчитает праильный ответ???Мое мнение, что правильный В)
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Номер повідомлення:#473

Повідомлення Veдьмо4ка » 13 березня 2009, 17:08

Marta, ну так в ст. 611 написано [qoute]У разі порушення зобов'язання настають правові наслідки, встановлені договором або законом, [B]зокрема[/B]: .. и далее по тексту[qoute]... перечень там тож не полный, а в ответе б - тольок п.п. 4, а остальное как же?!ну эт мое мнение, а как оно задумывалось я не знаю:-)
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#474

Повідомлення санька » 15 березня 2009, 23:00

Друзья, кто знает в какой области будет первый экзамен??????? Может у кого-то будет в марте? Кто что-нибудь знает, отзовитесь!
санька

Номер повідомлення:#475

Повідомлення Vala » 20 березня 2009, 16:04

санькаСкорее всего первой будет сдавать Хмельницкая область, 24 марта.
Vala

Повідомлення: 194
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#476

Повідомлення Balirina » 24 березня 2009, 04:27

[B]Добрый день)Экзамен назначили на 15 апреля 2009... если новые тесты и задачи у кого-нибудь есть, сбросьте плиз на почту balirina@inbox.ruОчень много взяла уже с этого форума. Спасибо всем и успехов)) [/B]
Научился говорить - значит, вырос. Научился молчать - значит, поумнел.
Balirina

Повідомлення: 401
Дякував (ла): 66 раз.
Подякували: 110 раз.

Номер повідомлення:#477

Повідомлення Nastyuwka_85 » 26 березня 2009, 18:14

Добрый день! Скажите, кто знает когда будет экзамен в Донецкой области? И если есть тесты скинь те пожалуйста на aresneva-anastas@mail.ru
Nastyuwka_85

Номер повідомлення:#478

Повідомлення Москв@ » 26 березня 2009, 21:33

Добрый вечер!Стажеры из [B]Хмельницкой области[/B], отзовитесь!!! Если у вас был [I]экзамен 24 марта[/I], расскажите как всё прошло, сколько человек сдали.Заранее благодарю. [B]Всем удачи![/B]
Москв@

Номер повідомлення:#479

Повідомлення Енисей » 27 березня 2009, 00:28

Хмельницкийhttp://justice.km.ua/index.php?dep=newsw=show_newsdep_up=0dep_cur=278news_id=98
Енисей

Номер повідомлення:#480

Повідомлення Москв@ » 28 березня 2009, 20:51

nosfic, спасибо.
Москв@

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів