Номер повідомлення:#530
Kisana
» 23 червня 2009, 02:56
Я сьогодні здала іспит на ВККН!!! Задача: Чоловік є власником будинку. В нього є дружина, дочка, неповнолітній син, онук батького якого - син спадкодавця помер. Громадянин заповів будинок дочці. Хто і в яких частках спадковує?Відповідь: 1/8 неповнол. сину- обовязкова частка, 7/8 дочці за заповітом.Документ - заповіт подружжя: 1-передається майно що перейшло чоловіку у спадщину 2- договір купівлі квартири в Тернополі в 2000р. посвідчений держ. Нотаріусом Почаївського нотаріального округу3- в реєстрі два номери4- в двох екземплярах, два з яких видаються заповідачам, один в справах нотаріуса5- Державне мито (згідно ст..31 ЗУ»Про нотаріат») – 50 грн – дві помилки (посвідчував держ. Нотаріус)6-після смерті мого чоловіка, якщо я його переживу (щось в такму дусі)7- рестровий номер в реєстрі держ.нотаря №345, а не №1-345 (хоча не знаю чи це помилка, але я її підкреслила) Доречі в цьому ж доменті збиває з пантелику настуне (навожу умовно):Петренко Петро Петрович (чоловік), зареєстрований буд.2 вул.Весела, с. Городок Почаївського р-ну Тернопільської обл.., Петренко Петра Петрівна (дружина), зареєстрована буд.12 вул. Біла, с.Городок Тернопільського р-ну Тернопільської області.Так і хочеться підкреслити Тернопільського р-ну, але ж село Городок може бути і в Почаївському, і в Тернопільському р-ні. І чоловік та дружина можуть бути зареєстрованими за різними адресами.Перебувають у законному шлюбі ( в книзі реєстрації актів громадського …стану зроблено запис № 678)Тести:дослівно не пам’ятаю, але:Хто здійснює консульську легалізацію:А) Міністерство охорони здоро’яБ) Міністерство освіти та науки В) Міністерство внутрішніх справЯкщо на спадкове майно накладено арешт, то нотаріус свідоцтво про право на спадщину:А) видає, і повідомляє … Б) не видає поки не знімуть арештВ) не видає …Більше не пам’ятаю, але якщо згадаю обов’язково напишу.Я одразу почала відповідати на ті тести, відповідь на які знаю 100% - їх виявилося 44- всі з форуму. Залишилося дати хоча б одну правильну відповідь … - і в мене це вийшло!!! Не знаю правда з яким результатом.Іспит почався в 9.30 , я вийшла в 10.45. Потім до 16.30 чекали результату. Вірте!!!!! Все можливо!!!! Я дуже вдячна всім форумчанам, за те, що Ви ТАКІ є!!!Бажаю Всім успіху!!!