Номер повідомлення:#70
кто здесь?
» 15 вересня 2008, 15:34
" ще я б хотіла звернути вашу увагу на помилки, зроблені в тестах по білету №17Питання 4 Якщо міжнародний договір відносить до компетенціїнотаріусів вчинення нотаріальної дії, не передбаченоїзаконодавством України, нотаріуси вчиняють цю нотаріальну дію в порядку встановленому: [qoute]^^^^^^^^а)_ Міністерством закордонних справ Україниб) Міністерством юстиції Українив) Кабінетом Міністрів України.вірна відповідь б), п.321 ІнструкціїПитання 11 Договір найму будівлі або іншої капітальної споруди (їхокремої частини) підлягає обов'яковому нотаріальному посвідченню у разі його укладення на строк: а) один рікб)три роки і більшев) до трьох років. Підкреслено б), а вірний варіант а) ч.2 ст.793 ЦКПитання 12 Кому можуть належати особисті немайнові права /інтелектуальної власності? ' га) тільки творцеві об'єкта права інтелектуаль_но_ї /власностіб) творцеві об'єкта права інтелектуальної власності абоіншим особам у випадках, передбачених закономв) тільки державі.підкреслено а), вірний б), ч.2 ст.423я не претендую на істину, це моя думка, в кого є інші варіанти ?"