Форум

Інформаційний ресурс

ідентифікаційний номер для дитини

Номер повідомлення:#61

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 19:52

.........блін, ну що ви в біса пишите, ну а для кого ж цей f....ing форум, вас послухати то виглядає так, що він лише для тих хто має за плечами понад три тисячі повідомлень незрозумілою якості щоб поспілкуватись між собою і похизуватись з новачків.Сили немає, як кажуть умом россию не понять, україни це теж очевидно стосується, як кажуть народніть же та сама!
ksilex

Номер повідомлення:#62

Повідомлення *Женская Логика* » 18 вересня 2008, 19:57

ksilex, а мені стидно шо такі питання на нашому форумі!!!!! Нас всіх міряють одним мірилом..... і що читають??? і що думають...да хто нас буде поважати після таких обговорень????
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення *Женская Логика* » 18 вересня 2008, 20:00

ми вирішуємо чи достатньо дитина людина щоб отримати в податковій код....... це показник нашого досвіду??? практики??? чи чого???
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 20:09

і ще. якщо вже таке було безглузде питання, то для чого тоді було таким досвідченим нотаріусам брати участь в цій темі, що, окрім цієї неможливо спілкуватись?!До речі, якщо вже на те пішло, то я вам ось що скажу, ідентифікаційни номер, це інститут, який був введений для виконання окремих завдань, пов'язаних із сплатою податків, і якщо в цьому зразку довершеного юр.мислення (я про Інструкцію про вичнення н.д.) вимагається щоб він був зазначений у всіх договорах, то ніхто тут не винен!!!! sonne очевидно подумала що ідентифікаціний номер це ж для платника податків, а малолітня дитина скажем прямо не дуже часто сплачує податки....ги-ги. А тоді навіщо їй цей номер Малолітня дитина це ж здається до 14 років, а в цьому віці ні працювати за трудовим договором не дозволяється,і підприєм.діяльністю займатись, тобто не так вже і часто приходиться платити податки.....а тому у sonne, очевидно і виникло це питання. І хоча це моє рефлексивне мислення є дуже загальним і я далекий від думки що вона міркувала саме так, але якщо щось в цьому напрямку, но не так вже і позбавлене воно здорового глузду. ну а інструкцію звімсно читати треба, але якщо вона нотаріус п- початківець, то дійсно на як було справедливо зазначено вище, на початку кар'єри і руки тремтять коли вчиняєш перші нот.дії і так далі, це вже потім воно все стає на свої місця......да, тяжко в нашому суспільстві, ось я зайняв іншу позиції, протилежну від вашої, а ви вже всі мене тут ледве не заклювали, і за що питається!З повагою!
ksilex

Номер повідомлення:#65

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 20:14

Стидно. це коли все частіше і частіше взнаєш, що нотаріуси причетні до різних низьких махінацій, де наприклад в безпорадних людей відбирають житло, і коли спілкуються на форумі, вважаю, що нічого стидного тут немає, не домонструємо ж ми тут світлини з [qoute]стидними[qoute] зображеннями!
ksilex

Номер повідомлення:#66

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 20:19

[qoute].....ми вирішуємо чи достатньо дитина людина щоб отримати в податковій код....... це показник нашого досвіду??? практики??? чи чого???.......[qoute][qoute][qoute][qoute][qoute][qoute][qoute], а sonne запитувала [qoute]Чи [U][B]потрібен [/B][/U]для малолітньої дитини ідентифікаційний номер[qoute]Це різні питання...... знову згадав про 1+1Ой, ладно, вибачте що відстоював так би мовити [qoute]право на питання такого змісту[qoute] sonne,сподіваюсь мені можна в буде в побальшому брати на участь у форумі? ):
ksilex

Номер повідомлення:#68

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 20:35

L (вибачте що втручаюсь в діалог з Aleksa), ця Ваша позиція є цілком слушною, виправданою і т.д. Але починати треба не з стажування в нотаріуса, а ще коли вступають у вуз, і навчаються там. Ось куда непотрібно [qoute]пускати[qoute] тих, хто не здатний навчатись або вчасно позбавлятись від таких студентів. А ще краще, так в нормальних країнахх, з дошкільного вікупотрібно вчити куда викидати сміття і як, як потрібно економити воду, ел.енергію і інше.....короче це біда. , що тут я і пишу
ksilex

Номер повідомлення:#69

Повідомлення Тили-тили » 18 вересня 2008, 20:43

ksilex, можна я запитаю-скільки Вам років?
Тили-тили

Повідомлення: 674
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#71

Повідомлення ksilex » 18 вересня 2008, 23:49

Aleksa, звичайно можна, запитуйте якщо цікавить!
ksilex

Номер повідомлення:#72

Повідомлення ksilex » 19 вересня 2008, 00:46

L, те що я написав щодо освіти і т.д., це як би то сказати, просто так, моя мета участі в цій темі форуму зводилась до того, щоб люди які тут, досі вважаю!, невиправдано з точки зору загальноприйнятої моралі в наш конкретно-історичний час критикували своїм звільненим від надмірної імпозантності та величності, сутнісно простим, невимушено вишуканим класичним стилем sonne, почувши щось на зразок [qoute]Чи потрібен для малолітньої дитини ідентифікаційний номер, якщо вона є стороною по договору відчуження[qoute], не говорили так, як говорилось вище, тобто щоб всі ми з повагаю відносились один до одного, були добрішими, а не ось такими типовими українцями.
ksilex

Номер повідомлення:#73

Повідомлення notar ch » 19 вересня 2008, 01:08

ну що тут поробиш життя тепер таке і світ тепер такий, і стажисти тепер такі, от я коли здавала екзамент, то я здавала абсолютно без грошей, а за свої власні знання, і без зв[qoute]язків, і вчителька моя така була, що я вже ту справу мала зробити про яку вона тільки мала подумати десь там у майбутньому, але за це їй і велике дякую, а тепер приходить стажист, який не знає ні читати ні писати (вибачте, не хочу нікого образити), і йому треба терміново пройти стажировку бо він уже хоче бути нотаріусом, для нього ці 6 місяців так ідуть наче він у концтаборі, і замість того щоб щось навчитися, то воно [qoute]відсижує[qoute], відправила я якось стажиста на судове засідання (просто представника треба було, а я часу не мала), так адвокати над ним бідним так повиганяли, що вже і не смішно було, короче кажучи питає його адвокат як же ти хлопче нотаріусом будеш робити, якщо ніфіга не знаєш, а він [qoute]так я уже фамилии научился склонять[qoute](як кажуть, по русски плохо, а по украински - никак)[qoute], думаю далі тут коментарії зайві будуть.
notar ch

Номер повідомлення:#74

Повідомлення Сана » 19 вересня 2008, 23:21

Ох, ребята, у собирательного образа нотариуса и так репутация - ниже плинтуса, а мы еще такой, извините, наив выносим на открытый форум...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#75

Повідомлення да » 20 вересня 2008, 02:26

столько проблем нерешенных по нотариату, а вы тут с этим кодом дурнёй занимаетесь!!!!!!!!!
да

Номер повідомлення:#76

Повідомлення Летучая Мыша » 20 вересня 2008, 11:50

да
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото
Летучая Мыша

Повідомлення: 10659
Дякував (ла): 9979 раз.
Подякували: 9873 раз.

Номер повідомлення:#77

Повідомлення ирина* » 09 жовтня 2008, 01:44

Шановні коллеги.Дуже сумно. На мій погляд, краще запитати, навіть якщо при цьому виглядаєш некомпетентно. Адже бувають випадки, плутаємо в трьох соснах. І про інструкію все правильно, і про рівень стажування.....але ми сюди звертаємось за допомогою. КУди гірше, коли не/має сумнівів. Я кожний попередній рік архіву мрію....))) ви в курсі)День починаю і закінчую цим форумом. Начитавшись, вночі, плачу)
ирина*

Повідомлення: 224
Дякував (ла): 39 раз.
Подякували: 27 раз.

Номер повідомлення:#78

Повідомлення Блондинка в законе » 09 жовтня 2008, 15:47

Почитала. Бывают дурацкие вопросы, в первые дни работы. А если позвонить некому? И не надо говорить о том что можно всегда позвонить тому кто Вас стажировал. Не всегда. Мой учитель погиб. И позвонить ему я не могу. Вы поймите, на экзаменах и в теории мы все очень умные. А когда первые дни работаешь, и у тебя начинают люди мелькать, с вопросами, проблемами, и выбрать что полегче не получается... руки трусятся, и элементарные вещи начинаешь забывать. Я свои первые дни с ужасом вспоминаю. Ощущение было [qoute]Куда бежать и где мои вещи[qoute]Я Вас прошу, будьте более доброжелательны. На вопрос sonne - да, нужен обязательно.
Блондинка в законе

Повідомлення: 1279
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 12 раз.

Номер повідомлення:#79

Повідомлення Сана » 09 жовтня 2008, 21:17

Тем не менее, девчонки, не лучше ли задавать такие вопросы на Малом форуме? Как я уже писала выше, репутация у собирательного образа нотариуса - и так... :-(С уважением и надеждой на понимание.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів