Номер повідомлення:#14
Клер.
» 18 вересня 2008, 16:43
sonne, при всій моїй повазі до учасників форуму ваші запитання типу [qoute]Найперша, вчинена мною нотаріальна дія і була - посвідчення заповіту на виїзді (важкохворий заповідач), з підписанням заповіту іншою особою в присутності двох свідків. В реєстр (під одним номером нотаріальної дії) я вписала всіх задіяних осіб і всі вони підписалися. Постає питання, я - нотаріус міського н/о, дію вчинила в районі. Як правильно записати в шапці [qoute]місто ____[qoute], чи населений пункт, де вчинено нотаріальну дію?[qoute] (тема [qoute]Заповіт зі свідками[qoute]) чи запитання даної теми показують відсутність [U]елементарних[/U] знань по нотаріату. Це ваша справа, як ви вчиняєте нотаріальні дії, але перед тим, як одержати документи на права заняття нотаріальною діяльністю, як мінімум, потібно прочитати інструкцію, де дуже гарно є відповіді на всі питання, які ви тут задаєте. Моя вам порада: перш, чим питати елементарні речі на форумі, полистайте законодавство, і не буде такої реакції інших учасників форуму. Без образ.