Номер повідомлення:#9
Ellia
» 18 жовтня 2008, 20:30
Особисто я вважаю дану ситуацію просто абсурдною. Взагалі-то все наше законодавство базується на принципі [qoute]дозволено все, що прямо не заборонено законом[qoute]. І з яких це пір якесь управління ДЗК взяло на себе повноваження обмежувати конституційне право кожного громадянина вільно розпоряджатися своїм майном? І нотаріуси, між іншим, теж. Попробуйте, шановні колеги, написати обгрунтовану постанову про відмову в посвідченні договору відчуження частини земельної ділянки (враховуючи той факт, що предметом такого договору є конкретно визначене майно, яке має встановлені межі, площу, кількісний склад угідь, цільове призначення, встановлені обмеження на використання, нормативну оцінку, часто і кадастровий номер, право на який підтверждуються державним актом - а таки підтверджується, бо цей кусок землі в акті таки намальовано!!!). Якщо щось і напишите, то матемите абсолютно законне і обгрунтоване судове рішення про незаконність такої відмови (от вам і рецепт вирішення цієї, як на мій поглід, безглуздої ситуації). Бо, погодьтесь, як правило, всі наші відмови зводяться до [qoute]я цього не роблю[qoute].