Номер повідомлення:#20
таточка
» 14 жовтня 2008, 13:49
"бути представником у всіх державних, громадських, господарських та інших органах і організаціях незалежно від підпорядкування, форм власності, галузевої приналежності, в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування (їх структурних підрозділах), підприємства, установах, організаціях, незалежно від форм власності, виду діяльності та господарювання (в тому числі правоохоронних), перед фізичними особами-підприємцями, в органах нотаріату, органах Державтоінспекції України тощо при вирішенні питань, проходженням технічного огляду, ремонтом, тощо, належного власнику на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію ТЗ серії , виданого та зареєстровано , автомобілем марка – рік випуску - Шасі (кузов, рама, коляска) № - реєстраційний № Для цього надаю Представнику право переганяти чи транспортувати ТЗ по місцю потреби з метою виконання вищезазначених повноважень, експлуатувати даний ТЗ, , подавати від мого імені документи, заяви, розписуватися за мене, проводити техогляд ТЗ,, сплачувати транспортний податок, у випадку спричинення ТЗ пошкодження іншими особами в результаті ДТП укладати, якщо буде в тому необхідність, від мого імені договори про відшкодування заподіяної шкоди, отримувати і сплачувати по таких договорах грошові суми у розмірах згідно з калькуляціями, актами, тощо, вчиняти всі інші юридично значимі дії та формальності, пов»язані з виконанням даної довіреності."